Відмовлено ..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Житомирський

М KRISTALIKK | Чорноморський Край ꑭ
Реєстрування
25 Гру 2025
Дописи
444
Реакції
302
Бали
179
1. Ваш нікнейм та ID: Тоні Житомирський | 85
2. Нікнейм адміністратора: Василь Голобородько
3. Суть скарги: Вітаю,Шановна Адміністрація звертаюся з такою проблемою мені видали покарання згідно правил UG а саме 6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. Покарання видається Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів в мене за всю історію покарань було тікі два багаюза і сьогодні третій перщий раз мені дали 60 хвилин деморгану а на другий раз вже 120 хвилн а на третій раз дали бан 3 дні,я не згоден з діями адміністратора так як по правилах він мені мав дати варн а мені дали бан також хочу зазначити шо мені видала покарання Луна Нокс та не написала | By я рахую що це не компетентний адміністратор прошу мені оскаржити моє покарання,також хочу взяти під увагу шо я зайшов в войс та закликав в войс адміністратора " Луна Нокс " хотів запитатися чому мені було застосоване таке покарання вона мені сказала просто " Я Не маю бажання з вами говорити" я хотів просто почути відповідь на моє запитання в шо отримав таку відповідь від адміністратор
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): https://postimg.cc/689PgfJn
5. Дата порушення:
30.09.2026
​

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,488
Реакції
2,090
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Скарга відмовлена через порушення подачі скарги.
3.16. Скарга має нечитабельне оформлення (дрібний шрифт, кольори, що зливаються з оформленням форуму, надмірне форматування тощо).

Відмовлено.gif
​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі