Схвалено 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:227827
3. Суть скарги:Вітаю!Пояснюю ситуацію яка сталася,даний гравець їхав по зустрічній полосі,при переїзді на БП в звязку з тим що там вузький проїзд я подав йому звуковий сигнал так як він заважав проїзду,на відео видно що гравець стоїть з порушення пдр на зустрічній полосі,його авто шкода октавія за межами бп,після цього як в мене заглох автомобіль на доказах видно що я його запускав я вийшов з нього щоб використати рем комплект,в чей час до мене підбіг даний гравець та почав ображати мене+ моїх батьків,після того як я йому сказав слідкуй за словами даний гравець вийшов з ігри,рем комплект використав за межами БП так як стояв з порушеннями пдр та заважав проїзду іншим гравцям!Також перевірте гравц на пункт правил3.4!Дякую Приємної гри! 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів 3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення. | Примусова зміна нікнейму / Вічний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогою донат-послуги.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:01.12.2025

Захар Лісовий

Адміністратор | Чорноморський край [07]
Адміністратор
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
894
Реакції
293
Бали
123

Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Гравець на якого ви подали скаргу отримує покарання у вигляді:Блокування ігрового акаунту на 1 день причина порушення правил UKRAINE GTA 5.16 а саме 5.16. "Завуальована образа рідних / родичів" - Заборонена завуальована образа рідних / родичів. | Мут до 200 хвилин / Бан 5 - 15 днів

Вашу скаргу було :)
Схвалено
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі