Схвалено 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
205
Реакції
145
Бали
42
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:227827
3. Суть скарги:Вітаю!Пояснюю ситуацію яка сталася,даний гравець їхав по зустрічній полосі,при переїзді на БП в звязку з тим що там вузький проїзд я подав йому звуковий сигнал так як він заважав проїзду,на відео видно що гравець стоїть з порушення пдр на зустрічній полосі,його авто шкода октавія за межами бп,після цього як в мене заглох автомобіль на доказах видно що я його запускав я вийшов з нього щоб використати рем комплект,в чей час до мене підбіг даний гравець та почав ображати мене+ моїх батьків,після того як я йому сказав слідкуй за словами даний гравець вийшов з ігри,рем комплект використав за межами БП так як стояв з порушеннями пдр та заважав проїзду іншим гравцям!Також перевірте гравц на пункт правил3.4!Дякую Приємної гри! 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів 3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення. | Примусова зміна нікнейму / Вічний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогою донат-послуги.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:01.12.2025

Захар Лісовий

Екс Адміністратор 07 01
Активний гравець
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
900
Реакції
300
Бали
478

Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Гравець на якого ви подали скаргу отримує покарання у вигляді:Блокування ігрового акаунту на 1 день причина порушення правил UKRAINE GTA 5.16 а саме 5.16. "Завуальована образа рідних / родичів" - Заборонена завуальована образа рідних / родичів. | Мут до 200 хвилин / Бан 5 - 15 днів

Вашу скаргу було :)
Схвалено
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі