Розглянуто 50172

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
187
Реакції
359
Бали
68
  1. Нікнейм гравця: 50172
  2. Особистий нікнейм: Владислав Енжинов
  3. Суть скарги: Від представника держ структури є такі порушення:
    FD in GZ - я бігав на СТО, він також був у зеленій зоні (будівництво) і просто відкрив по мені вогонь без причини.
    Коли я підбіг запитати, що він робить, то він так само без причини мене вдарив тайзером та вдів кайданки.
    Нон рп - далі не маю відкату, є лише скрін, де у мене забрали всю зброю і т.д., навіть не запитавши і не перевіривши дозвіл, ані у грі, ані на держ. порталі.
    Впевнений, відеозапис цієї ситуації має цей гравець.
  4. Докази (скріншот/відео): Тик
    Снимок экрана 2025-01-10 221605.png
  5. Дата порушення: 09.01.2025

Останнє редагування:

Віталій Карпенко

Шановний гравець
Реєстрування
15 Гру 2022
Дописи
71
Реакції
35
Бали
23
Доброго дня, порушення з своєї сторони не бачу, так як велась перестрілка, а даний гравець знаходився поблизу нападників, Нормальна людина почувши постріли втікла.
Прошу видати даному гравцеві , також покарання за образи.

5. Положення про чат серверу, голосовий чат​

5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10.
Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11.
Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5.23.
Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів

Останнє редагування:

Влад Простий

Ст.Модератор | Центральна Україна
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
186
Реакції
125
Бали
88
Вітаю. Шановний гравець.
Розглянувши Вашу скаргу - оголошую вердикт!

Гравець [50172] - отримує покарання 60 хвилин

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 30-100 хвилин, при повторному порушенні Варн

Ви же автор скарги - отримуєте бан на 5 днів
5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

-----------------------
Перерозгляд!
-----------------------

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі