Дмитро Дахно
Екс Адміністратор | Південна Україна
- Реєстрування
- 7 Гру 2023
- Дописи
- 234
- Реакції
- 98
- Бали
- 73
- Нікнейм гравця:51647 і 41549
- Особистий нікнейм:Тимка хулиган
- Суть скарги:нон рп дії і розшук ми приїхали з другом у магазин зброї, його крашнуло приїхали ці два нпушника і ціленаправно хотіли мене покарати хотя я не був за кермом коли сюди їхав, чому просто так виписують розшуки і чому я повинний тратити свій час в ітт, всі процесуальні дії були порушені чому один затримує, а інший виписує розшук? чому їх ніхто не вчить що такого робитине можна? вних не було підстав мене затримувати. і чому нон рп дії робить гравець (по ід пробиває чій гелік) якщо я навіть ніякого документу ненадав? це не рахується нон рп дії? і як вони мені виписали розшук без єдиного документу чи відбитків пальців? пора вчити їх, а не просто давати якісь повноваження, тоді не плачте що вас будуть просто так гнітить кожен гравець.
- Докази (скріншот/відео): Відео1 Відео 2
- Дата порушення:24,04,2025
- Тайм коди ВІДЕО1 0:00 до 0:20 вимагає просто так документи навіть не в коменданське годину 0;24 нон рп дії каже що це мій гелік но я не давав ніяких документів 1;18 каже що мій хотя не знає по рп чій він 2:07 почав погрожувати затриманням 3;00 порушення статуту МВС стосовно того що кинув напарника самого це заборонено 03:11 їзда по тротуару без проблискового маячку (нон рп драйв) знач типу їм можна їздить, а іншим ні? 06;04 сам говорить що РОЗШУК немає права пиписати в кінці виписав 6;40 вже дали виговор що я порушив хотя немає в них ніяких доказів що то я їхав чи не я . 8:16 звуки інших проектів (реклама з моєї думки) і вже заставляє мене надать незаконно документи щоб виписати розшук 9;12 нон рп дії як він може знати хто їздить в тонованому кубику в масках і хто за рулем? 9;26 каже що адвокат відповів і вже веде мене в кпз без того як він прибув до мене це не порушення?
- ВІДЕО 2 0:12 заблокував мені голосовий чат ? це що? без відігровок і іншого.... 0:17 він сам каже що нема документів спочатку каже що є адвокат потом каже що немає лиш би посадити. 0:44 виписує без докементів розшук нон рп дії навчіть їх рп спочатку а потім давайте владу 1:23 виписав розшук 1;40 образа гравців .