Відмовлено 54146 для Юрія Оттамана / 6.29, 6.27, 6.13, 6.19

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Гуцул

Гуцул
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
54
Реакції
84
Бали
23
Адреса
Музей Гуцульської Магії
  1. Нікнейм гравця: 54146
  2. Особистий нікнейм: Макс Гуцул
  3. Суть скарги: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/178497-ДМЗЗ.268095/#post-1096080 Людина подала на мене скаргу за ДМЗЗ, хоча сама спровокувала ситуацію.
    Почнемо розбор відео з скарги 0:10 - людина навмисно виїзджає на зустрічну смугу та врізаєтся тим сам створює провокацію тим самим порушує правило 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
    Далі я виходжу з машини та бігу в його сторону щоб почтати відігрувати РП 0:15, в руках в мене автомат. Людина просто починає уїзджати, що ми маємо на цьому етапі порушеня правил 6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн6.13. "PG" - В реальому житті після ДТП та коли на вас їде людина з автоматом наврядчи ви почнете уїзждати не в броньваній машиніPowergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
    6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Їдемо далі людина пише в скарге "ДМЗЗ"....
    В описі до скарги пише - це не є причиною шоб затулить.... (я нікого не вбив)
    Відео доказ обрізаний, де можно побачити що було далі...

За цю скаргу я получив 15 хвилин і все нічого якщо б воно не стакнулось ще зі статтями які були та ітогово я відсидів годину. Ну і кінець саме цікаве, що Ви, Юрій Оттаман загубили малесеньку примітку правила 6.2 а саме:

6.2.
    "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилинПримітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.

Тому я наполягаю роздивитись цю скаргу відповідно як це було зроблено в мою сторону.

4. Докази (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/178497-ДМЗЗ.268095/#post-1096080
  5. Дата порушення: 06.03.2025

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Якщо Ви не згідні з рішенням Адміністратора по скарзі - напишіть оскарження у данний розділ - [ТИК]
У розгляду скарги відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі