Зачинено 55129 // Введення в оману

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
652
Реакції
688
Бали
113
1. Ваш нікнейм: 1627
2. Нікнейм порушника: 55129
3. Суть скарги: 5.24. "Введення в оману гравців" - Заборонено вводити в оману гравців. | Мут 30-90 хвилин / Бан до 15 днів // у обычного игрока не может быть инфы шо до наказаний мне, тк. он может это использовать в своих целях, если знает, что мне дадут бан за какое-то нарушение, а я сам не знаю, так же я спрашивал у Джеймса, админ ответил, что для меня это конф. инфа. Так что либо админ сливает конф. инфу либо игрок вводит в обману других игроков)
Попрошу разобратся в ситуации и если все же админ слил инфу перенести ЖБ в раздел "скарги на админов".
4. Доказ порушення (скриншот/відео): бамс

5. Дата порушення: 31.12.25

Джеймс Громов

Старший Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2025
Дописи
1,058
Реакції
536
Бали
253
Вітаю шановний гравець
Оскільки ви мене згадали у даній скарзі
Надам свій коментар, гравець #55129 задав мені запитання, чому вам видали мут а не бан ігрового акаунту, я надав відповідь що на перший раз вам буде виданий мут при повторному порушенні дана ситуація буде вже розглядатись по іншому та будуть прийняті більш серйозні міри покарання ! При тому хотів би зазначити що ніякої конфіденційної інформації не було розголошено, с приводу того що ви мені писали, я не забовʼязений надавати вам ту чи іншу інформацію яка було обговорена з гравцем ! Гравця цікавило запитання чому сама ви отримали мут а не бан оскільки гравець під час того як переглядав правила трішки помилився!

Очікуйте розгляду скарги!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі