Розглянуто 55503 DB/ куча розшуків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Дахно

Екс Адміністратор | Південна Україна
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
234
Реакції
98
Бали
73
  1. Нікнейм гравця:55503
  2. Особистий нікнейм: Тимка Хулиган
  3. Суть скарги: вітаю керівництво НПУ і адміністрація, даний гравець перед моїм затриманням взяв мене за дб авто потім почав оскатиь "стосовно іди поплач" :) повне відео я не встиг спочатку включити бенді кам але він говорив що в нього є все і він напише на оскарження) і так почнемо даний гравець порушив кучу статей МВС переходив на особистість і предзвятусть до мене чим порушував субординацію працівника поліції також виписавши мені статті 5.10 5.11 10.7 навіть їх не розснивши. защо посадив мене в камену на 55 хв, Шановні слідкуючі проведіть бесіду з даним гравцем стосовно виписування розшуків і запросіть як адміністрацію відеофіксацію даного затримання. Я впевнений її нема а це порушення там і побачите як ваші підлеглі карають простих гравців. Потім не питайте чого їх ДМ-лять. Їм нада розяснити що вони можуть і як. Якщо кожний НПУшник так робитиме то хто тоді гратиме на цьому сервері бо з нічого роздавати розшук на годину це норм? потім порушення субординації (образи) прошушення Статуту МВС не попередив що веде відео фіксацію
  4. Докази (скріншот/відео): Відео Відео 2
  5. Дата порушення:26,05,2025
  6. Тайм коди до ВІДЕО 0:55 повідомив про відео фіксацію (Аби я йому не наповнив) 1:30 сказав що затриманий тільки за хуліганство 1:47 почав БРЕХАТИ стосовно того що не було ДБ і це працівник НПУ 1:51 образа в мою сторону(субординація до громадян) 2:10 це нормальна розмова? 2:36 він говорить що в нього є відеофіксація 2:51 говорить що буде подавати на оскарження ) 3:22 говорить що затриманий за хуліганство 3:47 почав проводити процесуальні дії навіть не запросивши адвоката (запит на нього) Порушення статуту МВС 4:20 почав щось придумувати стосовно мікрофону бо поняв що налажав перед цим нормально чув а тут почав щось придумувати 5:00 черговий раз говорить що відео повної картини затримання є 7:08 по 7:25 це внятніть розмови працівника держ організації? 8:43 по 9:12 почав виписувати якісь розшуки навіть не розяснивши їх аби що небуть виписати показати що він Герой і може буть кого карати просто так і на скільки хоче
  7. Шановні керівники НПУ і Слідкуюча АДМІНІСТРАЦІЯ розясніть Вашим підлеглим як правильно користуватись особистими повноваженнями і як карати людей бо через таких гравців почитають створювати дм на сервері, а в Нас не ДМ сервер а РП якщо що. І запросіть Відео з його сторони все зрозумієте. надіюся на всебічний розгляд і покараня.

Микола Хімік

Південна Україна 05
Реєстрування
11 Лют 2024
Дописи
446
Реакції
262
Бали
123
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Співробітник НПУ отримає дисциплінарне покарання у вигляді догани за виписання невідповідних статтей.
Також з ним була проведена бесіда.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі