Розглянуто 560/Микола Шевчук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Чер 2024
Дописи
112
Реакції
69
Бали
73
1)Його ID- 560(Микола Шевчук)
2)Моє ID- 112817(Дана Юрчишина)
3)Суть скарги- якщо коротко: їхала у на своєму ТЗ переодягненою у цивільну форму, під прикриттям подивитись як працює НПУ Д. Спеціально порушила ПДР, та спеціально зуминилась тільки після трьох попереджень, потім було спеціальне провокування подивитись як вони працюють, далі мені дають 2 секунди зуминитися, на другу секунду зупиняюсь і мене бьють тайзером, потім незрозуміло то один то внший показують свої посвідчення, потім не говорячі за що затримали та інше садять у машину, без міранди везуть до НПУ Д, видають розшук не відігравши встановлення особи, потім не надали адвоката поки я не сказала, при виклику адвоката не вказали час та не сказали скільки очікувати, під кінець штрафи не виписали
4)Докази-
Тайм-код мого порушення ПДР: 0.11, тайм-код провокації 2:18, тайм-код тайзер 2:24, тайм-код провокацій 3:16, тайм-код посадили в авто 8:00, тайм-код не зачітана міранда з 8:00 по 9:45, тайм-код виписав розшук 11:35+не виписав штраф, тайм-код 11:58 прошу адвоката, тайм-код з 11:58 до 14:30 не кажуть що адвокат виклечений і скільки у нього є хв., тайм-код 15:50 посадили без відігровки.
5)Дата: 11.11.2024р

Олександр Кондратюк

Генерал ЗСУ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,043
Реакції
1,732
Бали
253
Вітаю
Гравець Дана Юрчишина 112817 отримує покарання 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин + 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Гравець 560(Микола Шевчук) отримує догану за неякісне виконання лідерських обов'язків.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі