Розглянуто 57678, 516 // ДМ, переслідування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
5
Реакції
82
Бали
18
1. Нікнейм гравця: Андрій Матвієв, Коля Лезгин
2. Особистий нікнейм: Катерина Хван
3. Суть скарги:
Що ж, хочеться розкласти всю ситуацію по чесному та по поличкам:
11.12.2024 гравець Андрій Матвієв [57678] прибув до офісу ЗМІ та почав розповідати, що він колишній редактор у даній фракції. (посилання) Того ж вечора даний гравець прибув до офісу та почав говорити як правильно тут взагалі працювати, зі словами "я дійду своєї цілі" (посилання) та розповідав як правильно редагувати оголошення, які мають тег HIT FM, перескочимо на іншу дату 16.12.2024: 57678 прибув без повноважень та вагомої причини до офісу та почав казати, що вписування тегу HIT FM є порушенням П.Р.О. (посилання). То в якому ж місці він такий вельмишановний дипломований редактор, якщо не розбирається в тому, що сам каже? За потребою можу надати повні фото-докази з датою!
Кожен приїзд пояснювався тим, - що він хоче вступити до фракції, бо із новими заступниками (натякаючи на мене також) прийшов "крах" ЗМІ. Переглянувши його паспорт, побачила, що в нього -1000 соціальний рейтинг, він почав казати, що ми як заступники зобов'язані його прийняти навіть без набору чи анкети. Анкету для вступу він відмовлявся подавати так як "жінка на вході відмовляється приймати." НПС біля входу в офіс потребує від громадянина +5 рейтинг! Інакше подати анкету буде неможливо - відповідно звідси почався обман щодо рейтингу та закликання проти правил прийняти до організації.
16.12.2024 - [57678] знову без вагомої причини приїхав до офісу, та почав діставати іншу заступницю директора зі словами: "прийми мене та зроби вигляд, що переглянула анкету" (посилання) Робив вигляд, що у нього баг із переданням паспорту в руки, але було зрозуміло, що паспорт він дістає в інвентарі і сам на нього дивиться, кажучи що рейтинг +15 і вона має по планшету через айді прийняти його до фракції. (посилання) Також будучи на нашій території, шановний гравець почав залякувати стяжками: (посилання)
Сьогодні 17.12.2024 [57678] прибув до офісу ЗМІ знову без причини та почав заважати перевірці ПК від НПУ К, після чого почав говорити, що записує відео про нашу організацію. Проігнорувавши ці дії, ми поїхали по своїм справам і почалось переслідування (посилання). Коли гравець втратив нас зі свого огляду, ми вирушили на інтерв'ю до НПУ К, там він вже з'явився із своїм другом Коля Лезгин [516] який знаходиться у клані "Prokuratura", скоріше за все гравець [57678] попросив вбити нас без причини, щоб у деморган потрапив не він. (посилання)
Що хочу зауважити: на Анастасію була викладена скарга за дм та образи: тут, що вона не заперечує. Під цією ж скаргою вона надала свою відповідь щодо цієї ситуації. Андрій Матвієв продовжив флуд із дурницями "якби вона погодилась на побачення, то все б було інакше". Це вже виглядає як насмішка. Також, сьогодні була викладена скарга про багоюз: тут, що очевидно являється багом із його сторони, тобто ми ще й отримали наклеп про чіти.
Загалом: дана особа [57678] впродовж 6 днів переслідує саме нас двох, намагається невідомо чого добитись та "принизити". Йому успіхів у визнанні своєї провини, а шановну адміністрацію просимо вірного розгляду скарги!

4. Докази: все у скарзі
5. Дата порушення: період з 11.12 по 17.12

Останнє редагування:

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю, шановний гравець!
гравець #516 отримає покарання:
jail 115 - DM + DM Car

В інших скрінах я помітив деякі порушення, але на скріншоті не видно дати та серверу, і видати за це покарання я не можу.
На рахунок всього іншого сказаного в скарзі, в таких випадках ви можете викликати НПУ/СБУ та попросити заарештувати данних гравців або просто їх ігнорувати, а якщо ви помітите ще порушення, ви завжди зможете звернутися з новою скаргою
10154-ezgif.com-crop.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі