Stas_Bogets
Новий гравець
- Реєстрування
- 19 Кві 2026
- Дописи
- 7
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
Опис ситуації: Вітаю. Я рухався дорогою на фурі. Попереду мене знаходився автомобіль, який я почав обережно об'їжджати. Під час цього маневру я випадково зачепив гравця, оскільки він стояв прямо на проїжджій частині. Наїзд був абсолютно ненавмисним, гравець залишився живим. Я зупинився та вийшов з фури, щоб полагодити її і розібратися в ситуації (хотів допомогти йому або вилікувати). Щойно я вийшов, гравець Ярослав Тигер [25912] підбіг до мене з претензіями в дусі «Що ти накоїв?» і після цих слів просто дістав зброю та розстріляв мене без вагомої IC причини. Я визнаю, що випадково його збив, але він сам знаходився на проїжджій частині. Звичайне ДТП — це не привід для вбивства. Жодного повноцінного РП-діалогу не відбулося. Додаткове порушення: Також прошу адміністрацію звернути увагу на нікнейм порушника — Ярослав Тигер. Прізвище «Тигер» є транслітом англійського слова (Tiger), що не відповідає формату реальних імен і розцінюється як non-RP нік. Прошу покарати цього гравця за DM та зобов'язати змінити нікнейм. Докази (фрапс): на ютубі