Відмовлено 6.36 // Для ЗГА та ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
720
Реакції
4,231
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Жендос Мактрахер
2. Нікнейм порушника: джек денієлс, юра рейнард
3. Назва клану порушника: феміда, аль-капоне
4. Суть скарги: Вітаю, шановні ГА та ЗГА.
Я розумію, що вам уже могли набриднути численні скарги від гравця Джека Денільєса, повірте — мені також. Дані гравці неодноразово подають на мене скарги з метою домогтися мого блокування.
Зі скарг Джека чітко видно, що він навмисно намагається притягнути якомога більше пунктів правил, аби посилити покарання для мене або мого клану. Це добре помітно як у його скаргах, так і в петиціях щодо повторного мого бану 1, 2, 3. Також простежуються невдалі спроби зачепити мою честь образливими висловлюваннями, та провокативними заголовками, та постійні згадки мене у скаргах на адміністраторів. 1, 2, 3, 4, 5, 6,
Аналогічну поведінку демонструє й гравець Юра — він також неодноразово подавав на мене скарги з тією ж самою метою.
Мене вже тошнить від їхнього фанатизму по мені, і вам теж я вірю, я також не можу зрозуміти, як можна серьоз сприймати чела в якого на аватраці знак тік току, прошу вас адміністрація серйозно поставитися на рахунок цього питання ви самі бачиете, та розумієте їхній мотив щодо мене.
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Від гравця джека денієлса:
1. Cкарга (тут видно сильно мотив зливу)
2. Скарга (тут він на пряму хоче, щоб мене забанили)
3. Скарга на адміністратора, але згадує мене
4. Скарга на адміністратора, але знову згадує мене 7 пункт
5. Скарга
6. Скарга
7. Скарга тут додає пункт, щоб дали мені більше покарання, та виставив обрізаний фрапс
8. Скарга
9. Скарга від Юри, але від нього комент щоб дали мені більше покарання
Складається враження, що даний гравець пише скарги, щоб просто написати скаргу.
Від гравця юри рейнард
1. Скарга
2. Скарга на адміністратора показує сває не довольство на рахунок мого розбану
3. Скарга
4. повторна скарга, але розділі в адміністрації, щоби мене злити
5. Тут видно що хотів щоб мені видали бан
6. Так само чітка заява про їхній намір https://ibb.co/ZzxSxc3j
Прошу ваc всі докази перевірити розумію, що важко буде, але просто зрозуміти їхній мотив, я вас не спішу перевіряти скаргу.
6. Дата порушення: 15.12.2025

Останнє редагування:

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Ваші слова щодо зливу не є обгрунтованими, оскільки з вашого боку були зафіксовані порушення, за які ви отримували покарання. Відповідати на порушення інших власними порушеннями заборонено. Також це не може бути виправданням для багаторазових порушень правил «образи гравців» або ж/та "неповажне ставлення до гравців", адже спілкування між гравцями має дотримуватись поваги та норм адекватної комунікації.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі