Розглянуто 61988,75544 //Затримання в ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хантер Екстезі

Новий гравець
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
4
Реакції
2
Бали
6
1. 61988, 75544
2. Хантер Екстезі
3. Працівники СБУ приїхали на територію страйкболу (ЗЗ) та надягли кайданки та забрали всю зброю але на скільки я знаю їм заборонено забирати зброю коли є ліцензія + бронижелет не є забороненою речовиною та забрали такі речі: м4, броня,петра, алко щодо петри та алко я згоден але затримувати в ЗЗ це йде порушеня(це було без орієнтування та не шляхом погоні) + такі випадки СБУ роблять дуже багато разів та порушують це та використовують можливості які їм дали але прицьому порушуючи те що їм заборонено робити На мою думку вони мають отримати покарання у вигляді 2 доган або звільнення (на вибір Лідера) тому що якщо видати мале покарання то працівники СБУ почнуть далі робити такі дії та забирати всі речі та без представлення витягу з тиру та забирати бронижелети+ бронежелети коштують грошей так як і всі речі але забирати те що дозволено та прицьому порушуючи те що їм заборонено робити то на мою думку якщо їм видати мале покарання то далі будуть такі випадки а якщо видати суворе покарання то таких речей стане набагато меньше.
4. 5. 08.07.2024

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю, запрошу докази у співробітника
Відповідь надам протягом 24-х годин

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]

Вітаю шановний гравець!
У вас немає прямих доказів на те чи інше порушення від гравця тому по вашим доказам ми не можемо видати покарання
(скріншот не вважається доказом в данній ситуації)
співробітник не надав докази тому отримає покарання у вигляді дисциплінарного стягнення а саме
догани
за відсутність доказів затримання
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі