Розглянуто 63709 / 6.17.1 Правил Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
123
1. Нікнейм гравця: Артем Жигалов - 63709
2. Особистий нікнейм: Богдан Макрен
3. Клан порушника: VALHALLA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Я їхав з моста, після чого хотів повернути на ліво, в мене заду врізався автомобіль гравця 63709, після чого він до мене підбіг, и начав говорити що я його підрізав, хоча на відео доказах видно, що я нікого не підрізав, потім він начав діставати мене з мого транспортного засоба, начав бити, після чого почав постійно говорити "Відкат" тим самим порушивши правила а саме -
6.17.1. "Постійний відкат" - Заборонено постійно відкатувати дії. | Деморган 20 хвилин
Приклад: вдарив гравця, сказав "Відкат", вдарив гравця, сказав слово "Відкат".
Примітка: два та більше відкати протягом 5 хвилин, по типу "місклік" тощо, будуть розцінені як порушення даного правила.

Після чого в кінці коли я написав в репорт, він мене взяв и вбив, адміністратор його не наказав, так як не бачив ситуації, до адміністратора питань немає, а ось що до гравця, прошу видати йому покарання.
Тайм коди:
Початок ситуації - 1:07
Перший відкат - 2:34
Другий відкат - 3:20
Третій відкат - 3:31
П'ятий відкат - 4:50
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 11.04.2025

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,041
Реакції
493
Бали
198
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець, [63709] отримає покарання за порушення правил Ukraine GTA:
6.17.1. "Постійний відкат" - Заборонено постійно відкатувати дії.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | /jail 150.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі