Розглянуто 65769// Багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
682
Реакції
515
Бали
153
  1. Нікнейм гравця: 65769
  2. Особистий нікнейм: Василь Дизель
  3. Суть скарги: Багоюз , все зроблено без відігровки , і через стінку , також прошу повернути все що людина забрала та моральну компенсацію!
    7.4. Заборонено розповсюджувати будь-яку інформацію про недоробки, баги для нечесного збагачення або наживи на цьому. Всі баги та недоробки повинні бути передані у відповідну тему на форумі.
  4. Докази (скріншот/відео): КЛАЦ
  5. Дата порушення: 26.02.25

Останнє редагування:

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96

1676797808242.png

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У МІСТІ КИЄВІ
Служити та захищати!

Ось фрагмент із відеореєстратора де цього ж гравця було затримано,і де я не зміг провезти конфіскацію,так як гравець вийшов із гри Відеореєстратор.
Якби процесуальні "рп" дії були довершені докінця,то гравець за скоєнну непідкору,втечу,зброю та наркотики получив би термін 2 години мімінуму,а так відбувся 15-тьма хвилинами,тому я і вирішив завершити рп діяння та вилучив те що через гравця не вийшло вилучити,ось доказ вилучення Відеореєстратор 2.
Доказ того,що у гравця немає ліцензії на зберігання зброї - Ксерокопія
1676797808242.png

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
682
Реакції
515
Бали
153
Повторююсь знов , в мене стався виліт КЛАЦ , а те що ви багоюзом через стіну без відігровки забираєте все , це бред , тому таких потрібно карати , а то Генерал , а правил як бачимо незнає!

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Повторююсь знов , в мене стався виліт КЛАЦ , а те що ви багоюзом через стіну без відігровки забираєте все , це бред , тому таких потрібно карати , а то Генерал , а правил як бачимо незнає!

1676797808242.png

Служити та захищати!

Вельми вдячний,що я знову став Генералом,але ні.
Навіть,якщо у Вас і стався виліт,що не є "РП" процесом,я завершуючи свій рп процес,конфіскував те,що мусів забрати,ніхто сухим із води виходити немає,повторюю
Стаття 5.13 Незаконне придбання/передача/виготовлення зброї. (40хв.)
Стаття 7.1 Незаконний продаж/купівля/зберігання наркотиків. (30хв.)
Стаття 10.9 Непідкорення співробітнику правоохоронних органів. (20хв.)
Стаття 9.8 Втеча від погоні. (25хв.)
Так,як через ваші технічні проблеми завершити процесуальні дії не було взмозі,та надання вам відповідного терміну,вважаю що конфіскація є досить аргументованою.

1676797808242.png

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
682
Реакції
515
Бали
153
1676797808242.png

Служити та захищати!

Вельми вдячний,що я знову став Генералом,але ні.
Навіть,якщо у Вас і стався виліт,що не є "РП" процесом,я завершуючи свій рп процес,конфіскував те,що мусів забрати,ніхто сухим із води виходити немає,повторюю
Стаття 5.13 Незаконне придбання/передача/виготовлення зброї. (40хв.)
Стаття 7.1 Незаконний продаж/купівля/зберігання наркотиків. (30хв.)
Стаття 10.9 Непідкорення співробітнику правоохоронних органів. (20хв.)
Стаття 9.8 Втеча від погоні. (25хв.)
Так,як через ваші технічні проблеми завершити процесуальні дії не було взмозі,та надання вам відповідного терміну,вважаю що конфіскація є досить аргументованою.

1676797808242.png
Так в любому випадку це був багоюз , ти чисто фізично через стенку нічого неможеш забирати

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Так в любому випадку це був багоюз , ти чисто фізично через стенку нічого неможеш забиратиЄ
Є різні поняття,як нрп дії,а також багоюз,тому підівчіть правила шановний,в свою чергу я відійшов від рп діянь через те як він був порушений вашим "вильотом",хотя я більше ніж впевнений шо ти тупо дьоргнув інтернет.

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
682
Реакції
515
Бали
153
Є різні поняття,як нрп дії,а також багоюз,тому підівчіть правила шановний,в свою чергу я відійшов від рп діянь через те як він був порушений вашим "вильотом",хотя я більше ніж впевнений шо ти тупо дьоргнув інтернет.
В даному випадку це :
7.4. Заборонено розповсюджувати будь-яку інформацію про недоробки, баги для нечесного збагачення або наживи на цьому. Всі баги та недоробки повинні бути передані у відповідну тему на форумі.
Ви не відійшли від правил , а ви зробили багоюз , та 100% що нікому ви непередали цей вид багоюзу!
В даному випадку в мене був вильот , і чисто фізично я незможу дьоргнути інет , так як сидю на Wi-Fi , а те що ви розписуєте , це тільки ваші припущення!

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,644
Реакції
1,282
Бали
253
Вітаю, гравець 65769 - отримує покарання за NonRp дії на 30 хвилин. А ви гравець в майбутній раз, якщо у вас стане виліт ви отримуєте покарання за вихід з гри під час арешту.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі