В очікуванні 67

Джанашвілі Блейкстоун

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
93
Реакції
57
Бали
167
1. Ваш нікнейм:Юліана Монетро // 64248
2. Нікнейм порушника:Тимофій Авенчук
3. Суть скарги:
Хочу звернутися з приводу мого звільнення з СБУ та попросити переглянути це рішення.

Я не порушував правил чи дисципліни та сумлінно виконував свою роботу. У певний момент мені Федя Батурінець повідомив, що щодо мене є «недовіра в СБУ». Після цього я звернувся до Тимофія Авенчука та пояснив ситуацію, зазначивши, що я виконую свою роботу та маю результати. Зокрема, навіть перебуваючи на третьому званні, я брав участь у значній кількості затримань і разом із Данилом Котиком та Санею Соколом ми виконали багато роботи.

Наскільки мені відомо, у той момент лідер перебував на відпочинку. Під час нашого спілкування, без повного обговорення ситуації зі мною, було прийнято рішення про моє звільнення.

Я не прошу особливого ставлення чи привілеїв. Я лише прошу дати мені шанс довести свою користь для СБУ та продовжити виконувати свої обов’язки. Вважаю, що моя робота та результати заслуговують на те, щоб мою ситуацію розглянули об’єктивно та без поспішних висновків.

Прошу переглянути рішення щодо мого звільнення та, за можливості, надати мені шанс повернутися до роботи в СБУ. Я готовий і надалі сумлінно виконувати свої обов’язки та доводити свою користь конкретними результатами.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):Тиць
5. Дата порушення:23.08

Останнє редагування:

Ефим Кайрон

Шановний гравець
Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
71
Реакції
44
Бали
167
да да, жалоб то много, особенно вчера с утра, помнишь? нарушил правила держ.орг

Ефим Кайрон

Шановний гравець
Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
71
Реакції
44
Бали
167
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
23
Реакції
12
Бали
58
+ деф каф тут нечего удивительно не вижу, но хотелось чтобы ты вернулся в сбу

Ефим Кайрон

Шановний гравець
Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
71
Реакції
44
Бали
167
+ деф каф тут нечего удивительно не вижу, но хотелось чтобы ты вернулся в сбу
очень многие заметили что 2 разных человека сидит за игрой, сначала один голос потом другой, очень заметно в особенно когда я в войсе сидел слышал один голос потом в игре вечером совсем другая лексика и другой человек)

Джанашвілі Блейкстоун

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
93
Реакції
57
Бали
167
очень многие заметили что 2 разных человека сидит за игрой, сначала один голос потом другой, очень заметно в особенно когда я в войсе сидел слышал один голос потом в игре вечером совсем другая лексика и другой человек)
Ого я умею голос менять спасибо буду пользиваться

Ефим Кайрон

Шановний гравець
Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
71
Реакції
44
Бали
167

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі