Відмовлено #6763609//НПУ К// Порушення від Дмитро Хелл

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
  1. Нікнейм гравця:#6763609
  2. Особистий нікнейм:Владислав Нєєзжалий
  3. Суть скарги:Якщо на фрапсі ви можете сказати що типу вам надавали попередження але попередження має бути 3, також вдарили мене тайзером хоча я нікуди не тікав а я памятаю з сбу що тайзером можна користуватися тільки в надзвичайних ситуаціях таких як людина тікає б'є або загрожує вашому життю або окружающим людям, також кожна людина має право на адвоката але мені його спочатку привели потім забрали а забрали по причині ''ТИПУ'' що він cпів учасник мого порушення хоча я не сильно бачу своє порушення і як видно на фрапсі Артем хотів запропонувати свої послуги людині а йому заборонили проходити.Якщо-що то артем адвокат ну так якщо будуть питання:Тут
  4. Докази (скріншот/відео):Докази 1,Докази 2-Після того як він сказав що поклав кпк та віддав паспорт то потім він почав відігрувати виписування розшуку але він не відіграв що знову дістав кпк
  5. Дата порушення:04.09.2024

Останнє редагування:

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Шановна адміністраціє,

Ми спостерігаємо чітку провокацію з боку двох гравців. Крім того, адвокатом не може бути людина, яка є співучасником порушення.

Обидві скарги подані без вказання таймкодів, що суперечить правилам подання скарг. Відповідно, ці скарги автоматично мають бути відхилені.

Просимо зафіксувати, що ці особи неодноразово провокують співробітників НПУ на порушення, після чого починають «докопуватися» до елементарних деталей. Це є спробою дестабілізації державної організації НПУ, а не фактичним її зливом. Якщо я не помиляюсь, і в правилах не було жодних змін, то за спробу зливу гравців особа отримує покарання у вигляді блокування до 7 календарних днів. Просимо звернути увагу на цей пункт і застосувати відповідне покарання до зазначених осіб згідно з правилами.

Очікуємо на відповідь від слідкуючої адміністрації.

З повагою, Іван Громов

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю, розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт: Скарга складена не по формі:
Фрапс більше 5 хвилин і без тайм коду розгляду не підлягає
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі