Міша Хант
Поважний гравець
- Реєстрування
- 12 Гру 2023
- Дописи
- 178
- Реакції
- 163
- Бали
- 48
- Нікнейм лідера/заступника: 6773291
- Особистий нікнейм: Міша Чейз
- Суть скарги: Масові порушення від лідера
1. Пересування на особистому транспорті, перебуваючи на зміні
2. Тайм код 01:30-03:00 - NonRP Drive
3. Тайм код 04:00 - DB
4. Тайм код 04:10 - Навіть якшо це була РП ситуація, а не DB, і відбулось ДТП. Поліцейський. втік з місця ДТП не зважаючи на те що я вийшов з машини і підбіг до нього, і він це повинен був побачити
5. Тайм код 04:30 - 04:40 - NonRP Drive
6. Тайм код 06:32 - Я, до працівника НПУ звертався ще вічливо, але в мою сторону вічливості я не почув. Хотя в мене обовязку нема, а в них є
7.Тайм код 06:40 - Ніякої поваги до гравця Дарк Ангелок, порушення статуту, порушення субординації
8. Тайм код 06:47 - Адміністратор, без ніякої причини втручається в RP процес, та погрожує покаранням
9. Тайм код 07:35 - NonRP Drive
Тепер порушення статуту
2.4 Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів країни - покарання - попередження/догана.
2.9 Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності - покарання - попередження/догана/звільнення.
2.13 Заборонено влаштовувати конфлікти на робочому місці - покарання - попередження/догана/звільнення.
2.24 Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику НПУ - покарання - попередження/догана/звільнення.
Ігнорування прямих обовязків НПУ
3.2 Стежити за порядком в області та дотриманням законодавства з боку цивільних осіб/державних організацій.
3.5 У робочий час працівник повинен виконувати свої обов'язки: стояти на посту/вести патруль/затримувати розшукуваних злочинців тощо - покарання - попередження/догана.
3.15.Працівник незалежно від посади, яку він обіймає, несе відповідальність за свої дії (бездіяльність) і за накази та розпорядження, які він віддає - покарання - попередження/догана.
Лідер фракції НПУ Х, масово порушує як канони RP, так і статут НПУ. Я важаю, що всього лиш за 8 хвилин фрапсу порушень було дуже багато. полковник не серйозно ставится до своєї посади. На мою думку, за такі масові та серйозні порушення - він повинен отримати серйозне покарання
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 26.01.2024