Розглянуто 6773291 II Масові порушення, порушення статуту, порушення субординації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міша Хант

Поважний гравець
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
178
Реакції
163
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника: 6773291
  2. Особистий нікнейм: Міша Чейз
  3. Суть скарги: Масові порушення від лідера
    1. Пересування на особистому транспорті, перебуваючи на зміні
    2. Тайм код 01:30-03:00 - NonRP Drive
    3. Тайм код 04:00 - DB
    4. Тайм код 04:10 - Навіть якшо це була РП ситуація, а не DB, і відбулось ДТП. Поліцейський. втік з місця ДТП не зважаючи на те що я вийшов з машини і підбіг до нього, і він це повинен був побачити
    5. Тайм код 04:30 - 04:40 - NonRP Drive
    6. Тайм код 06:32 - Я, до працівника НПУ звертався ще вічливо, але в мою сторону вічливості я не почув. Хотя в мене обовязку нема, а в них є
    7.Тайм код 06:40 - Ніякої поваги до гравця Дарк Ангелок, порушення статуту, порушення субординації
    8. Тайм код 06:47 - Адміністратор, без ніякої причини втручається в RP процес, та погрожує покаранням
    9. Тайм код 07:35 - NonRP Drive
    Тепер порушення статуту
    2.4 Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів країни - покарання - попередження/догана.
    2.9 Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності - покарання - попередження/догана/звільнення.
    2.13 Заборонено влаштовувати конфлікти на робочому місці - покарання - попередження/догана/звільнення.
    2.24 Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику НПУ - покарання - попередження/догана/звільнення.
    Ігнорування прямих обовязків НПУ
    3.2 Стежити за порядком в області та дотриманням законодавства з боку цивільних осіб/державних організацій.
    3.5 У робочий час працівник повинен виконувати свої обов'язки: стояти на посту/вести патруль/затримувати розшукуваних злочинців тощо - покарання - попередження/догана.
    3.15.Працівник незалежно від посади, яку він обіймає, несе відповідальність за свої дії (бездіяльність) і за накази та розпорядження, які він віддає - покарання - попередження/догана.

Лідер фракції НПУ Х, масово порушує як канони RP, так і статут НПУ. Я важаю, що всього лиш за 8 хвилин фрапсу порушень було дуже багато. полковник не серйозно ставится до своєї посади. На мою думку, за такі масові та серйозні порушення - він повинен отримати серйозне покарання

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 26.01.2024

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
Транспорт, яким пересувався заступник лідера, є робочим транспортом в його підрозділі. Стосовно NonRP Drive, тут варто помітити, що транспорт з легкістю переїхав паркан, тому може рухатись по полю не більше 60 км/год. DB немає - ви не давали проїхати. Стосовно ввічливого ставлення, питання з зірочкою: Якщо ви втрьох агресивно з ним говорите, то він Полковник поліції, як має себе вести?
Стосовно порушень статуту передам інформацію лідеру, порушень правил серверу та державних організацій я не помітив.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі