Відмовлено 6799326//Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
221
Реакції
156
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: айди 6799326 Денис Дашуковський
  2. Особистий нікнейм: Дан Гост 6776678
  3. Суть скарги:
    1. Я працював на евакуаторі біля Епіцентру. Побачивши людину на авто, вирішив під’їхати та запитати, чи потрібен ремонт. У цей момент до мене під’їхав поліцейський. Він звертався до мене на “ти” та погрожував затриманням, що є порушенням пункту 2.4 статуту НПУ:
    “Працівник повинен ввічливо звертатися до громадян країни.”
    Покарання: попередження або догана.
    2. У відповідь на погрози я почав стріляти, після чого співробітник застосував проти мене електрошокер (тайзер), що є порушенням правил гри (PG). На жаль, початок інциденту я не встиг зафіксувати на відео, але частину процесу я записав після затримання.
    3. Поліцейський патрулював самостійно, що порушує правила патрулювання НПУ:
    “Патрулювати може екіпаж у кількості не менше двох осіб. Виключення — з 21:00 до 9:00 співробітникам дозволено патрулювати одноосібно зі звання сержант.”
    Згідно з відео, його звання, “старший сержант”, але час патрулювання був поза межами дозволеного періоду.
    4. Поліцейський не представився та не показав службове посвідчення, що є порушенням закону про НПУ:
    “Звертаючись до особи, або у разі звернення особи до поліцейського, поліцейський зобов’язаний назвати своє прізвище, посаду, спеціальне звання та пред’явити на вимогу службове посвідчення, надавши можливість ознайомитися з ним.”
    5. При затриманні мене доставили в ІТТ без виконання базових процедур:
    Мою маску не зняли.
    Документи чи відбиток пальця не було взято.
    Незрозумілим чином мене було знайдено у базі даних НПУ, що суперечить правилам RP.

В такому випадку треба
    1. Переглянути відеозаписи з нагрудної камери співробітника з моменту початку його патрулювання та до завершення процесуальних дій.
    2. Провести перевірку наявних порушень, серед яких некоректне звернення до громадян, порушення правил патрулювання, незнання процедури затримання, а також відсутність представлення.
    3. Розглянути можливість переатестації даного співробітника через некомпетентність. таймкоди: 8.00-9.00 почав пробивать по базі КПП без RP відігровки та не знявши маски, без відбитка пальця, без документів. 0.00-0.15 одноосібний патруль. також за весь відкат ніразу не представився і не надав посвідчення до повного ознайомлення.

4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення:

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю
Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі