Відмовлено 6812/Нікіта Явний Нон рп коп багоюз оск батьків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Никитос Уголовник

02 | Західна Україна
Реєстрування
2 Тра 2023
Дописи
76
Реакції
12
Бали
13
  1. Нікнейм гравця:6812 Нікіта Явний
  2. Особистий нікнейм: Никитос Уголовник 6767388
  3. Суть скарги: нон рп коп нічого не відігрував + був багоюз видно на фрапсі та обман старшого особового складу прошу звернути на цього поліцейського увагу та винести правильний вердикт передивітся відео доказ та може знайдете ще порушення оск батьків вибачаюсь що нема тайм кодів
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:09.12.2024

Останнє редагування:

Нікіта Явний ♡

02 | Західна Україна
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
83
Реакції
115
Бали
38
Вітаю шановна адміністрація, хочу додати від себе, я можу показати фрапс де всі рп відігровки були, і я говорив з людиною, цей чоловік просто зробив запис мого фрапсу, перед цім ця людина вбила мене з своїм другом, та обзивала батьків, після чого за ним виїхало 5 патрулів НПУ, та він був затриманий, після чого людина почала нити, кричати, казати що закине мене на форум, після чого почали дивитися мій фрапс, прошу покарати даного гравця також

Нікіта Явний ♡

02 | Західна Україна
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
83
Реакції
115
Бали
38
Ця людина поводила себе неадекватно, та провокувала неодноразово працівників НПУ, гравець трошки обрізвав фрапс в свою користь.
Хочу зауважити те, що я відкрив вогонь по причині того що : людина почала підрізати та ломати автомобіль, я мав їхати на допомогу в ГУ, і не мав часу розбиратися з ним, я стрельнув 3 рази після чого людина продовжила заважати, та вийшла з автомобіля після чого відкрила вогонь, я не міг вийти з автомобілю та обстрілювати їх так як їх було 2, я відкривав вогонь з автомобілю за для своєї безпеки.
Прошу зауважити що людина не поставила тайм коди, та просто вкрала мій запис та подала скаргу.

Людина питала чому я 1 в патрулі. Пояснюю:
Я Зам Кер УПП, і я можу виїзджати один в патруль.

Прошу не звільняти, та не приймати жорсткі дії, а розібратися в данній ситуації.
В даного гравця, теж є багато порушень.
З повагою, Нікіта Явний!

Владислав Пуля

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
1,613
Реакції
319
Бали
223
Вітаю,шановний гравець!
Переглянувши докази можу сказати:
Вердикт:

Не підлягає розгляду:
  • Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
  • [Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі