Зачинено #6812 II NonRP криша

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міша Хант

Поважний гравець
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
178
Реакції
163
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: #6812
  2. Особистий нікнейм: Міша Чейз
  3. Суть скарги: NonRP криша Заборонено 2.7. Забиратися та перебувати на ангарі та будівлі. | Деморган 30 хвилин
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 04.01.2025

Нікіта Явний ♡

02 | Західна Україна
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
83
Реакції
115
Бали
38
Вітаю Шановна Адміністрація, прошу зауважити що це було зроблено в цілях самозахисту, так як саме я вже 4 ніч відбиваю з іншими фракціями ВЧ, і ми не справляємося, їх дуже багато і вони всі під наркотиками або алкоголем, і їх дуже тяжко вбити. Прошу зауважити що я робив все можливе щоб відбити ВЧ, так як після таких нападів на ВЧ залишається 100-200 тисяч патронів на складі. І потім ЗСУ потрібно цілий день возити патрони…..
Дякую за увагу

Ukraine GTA

Міша Хант

Поважний гравець
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
178
Реакції
163
Бали
46
Вітаю Шановна Адміністрація, прошу зауважити що це було зроблено в цілях самозахисту, так як саме я вже 4 ніч відбиваю з іншими фракціями ВЧ, і ми не справляємося, їх дуже багато і вони всі під наркотиками або алкоголем, і їх дуже тяжко вбити. Прошу зауважити що я робив все можливе щоб відбити ВЧ, так як після таких нападів на ВЧ залишається 100-200 тисяч патронів на складі. І потім ЗСУ потрібно цілий день возити патрони…..
Дякую за увагу

Ukraine GTA
Вітаю пане Явний, дужжее цікаво послухати вашу думку. Але те що ви не справляєтесь, і не можете відбити ВЧ це ваші проблеми. І це не дає вам можливість порушувати правила проекту.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю!
Гравець перебуває в блокуванні
Зачинено
.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі