Розглянуто 6826107 (дм + порушення правил)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🖤Аркаша Хелл🖤

Я родился что-б вам показать как надо....
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
104
Реакції
179
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: 6826107 їх було 2, але переглядаючи відкат так і не зміг побачити айді іншого співробітника, отак от інколи буває)
  2. Особистий нікнейм: Владюша Сатору
  3. Суть скарги: Їхали з товаришем, а вони стояли на дорозі когось перевіряли, потім товаришу не сподобалось, що вони стоять на дорозі та почав їх DB, після цього співробітники дістали зброю (не відігравши перезарядку) та відкрили просто вогонь, без тайзера ітд. Добре його вбили за DB можливо їх це образило та вони його вбили, але мене за що вбивати? За компанію я так зрозумів, через це я потрапив до ДКВС, якби не вони я б туди не відлетів та не мусив би сидіти 1.30 в афк, дивлячись на це я хотів би отримати компенсацію від адміністраторів або від данного співробітника у розмірі 200-300тис ігрової валюти. Якщо можете перевірити айді іншого співробітника який також стріляв то був би дуже вдячний.
  4. Докази (скріншот/відео): тута
  5. Дата порушення: 07.11.2024

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
розглянувши Вашу скаргу, бачу наступне:

Відповідно до правил державних організацій, співробітники мають право відкривати вогонь на ураження у випадках, коли існує загроза їхній безпеці або безпеці оточуючих. На вашому відеозаписі чітко видно, як ви разом із товаришем спровокували співробітників на такі дії. Можливо, ви не хотіли бути причетними до цієї ситуації, однак слід розуміти, що у співробітників обмежений час для прийняття відповідного рішення, і тому цей випадок було розцінено як груповий напад.
Надалі прошу бути обачнішими в подібних ситуаціях та уникати їх.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі