Розглянуто 6859826 / порушення правил затримання №179

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🖤Аркаша Хелл🖤

Я родился что-б вам показать как надо....
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
104
Реакції
179
Бали
48
  1. Нікнейм гравця:6859826
  2. Особистий нікнейм: Владюша Мартінс
  3. Суть скарги: Данний працівник НПУ Д, затримав мене перед воротьми КАРТЕЛЮ, (по суті уже на території картелю де просто НПУ перебувати не може, нажаль в мене немає откату з початку самої ситуації, але надаю доказ який маю, на ньому можна почути, що у працівника є відео доказ ( на якому видно моє порушення та всі дії які були зробленні, щоб мене затримати). Нажаль не перевірив інформацію на рахунок того чи може працівник показати просто ПОКАЗАТИ відео запис мого порушення з боді камери, але під час коли я попросив його мені показати, працівник дав відмову та сказав шо тільки при адвокаті зможе мені показати відео доказ.... Перейдемо далі, в 14.45 працівник викликав адковата та надав інформацію, що час очікування може бути не більше ніж 5 хвилин, в 14.46 він надає інформацію що адвокат не ПРИЇДЕ, та при цьому не надає змогу скористатись приватним адвокатом... Після чого ігнорував моє прохання відійти від гравців які були поряд, щоб я краще почув інформацію (всі дії які представляють особу). Після чого просто нехтуючи всіма правилами просто посадив..... Також адміністратору який буде переглядати данний відео запис та скаргу прошу вказати порушення від НПУ яких, я не побачив або також порушення які були з моєї сторони, я перегляну та якшо такі були постараюсь більше їх не повторювати...
  4. Докази (скріншот/відео):клаць
  5. Дата порушення: 25.07.2024

Владислав Авоккадови

02 | Західна Україна
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
110
Реакції
41
Бали
33
Вітаю,розглянувши вашу скаргу,Виношу Вердикт:

Гравець Айді 6859826 отримає покарання у вигляді jail 15-60 NonRP

Також з співробітниками буду проведена строго бесіда

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі