Розглянуто 68676 // Образа рідних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данік Ткач

Легенда НПУ Д | Східна Україна 03
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
128
Реакції
384
Бали
108
  1. Нікнейм гравця: Карен Сантьяго #68676
  2. Особистий нікнейм: Данік Ткач #71661
  3. Суть скарги: Дана особа зайшла у УНПД та почала кидати різні образи в сторону працівників поліції в тому числі й мене, та потім забігла на територію заборонену для звичайних громадя. Відповідно її було затримано та вона надалі почала кидати образи та "качати права", через те що мене образило, я дав відповідь у "оффтоп чат" нащо даний гравець відповів "Отброс твой батя". Прошу покарати даного гравця згідно правилам сервера. Дякую люба адміністрація :>
  4. Докази (скріншот/відео): *тиць*
  5. Дата порушення: 22.09.2025

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
352
Реакції
377
Бали
81
Ну так нічого що ти його начав провокувати ? Ви одігрували б лучше так РП а то слова с Вас не витягнеш)

Данік Ткач

Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
128
Реакції
384
Бали
108
Ну так нічого що ти його начав провокувати ? Ви одігрували б лучше так РП а то слова с Вас не витягнеш)
Тобі показати повний відеодоказ хлопче? Й чат подивись уважніше будь ласка, це ще хто кого провакував? Й не розумію чому ти лізиш не у свою справу, скарга подана адміністрації, а не тобі

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
352
Реакції
377
Бали
81
Тобі показати повний відеодоказ хлопче? Й чат подивись уважніше будь ласка, це ще хто кого провакував? Й не розумію чому ти лізиш не у свою справу, скарга подана адміністрації, а не тобі
Ну так возьми і скинь сюди повний откат ...а не обрізки дядя , на даному откаті от тебе і от нього була провокація.
А працівники НПУ не повинні вестися на провокації громадян і бути стійкими до разних ситуацій , а те що ти написав в оффтоп то до * , а тепер получаєтся він тебе спровокував , а ти його )

Данік Ткач

Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
128
Реакції
384
Бали
108
Ну так возьми і скинь сюди повний откат ...а не обрізки дядя , на даному откаті от тебе була провокація.
А працівники НПУ не повинні вестися на провокації громадян і бути стійкими до разних ситуацій , а те що ти написав в оффтоп то до *
Не тобі вирішувати що й як мені кидати, який сенс мені кидати повний відкат, робити тайм коди якщо на відео й так все видно. Й повторююсь, ЧАТ уважніше подивись, провокація була від нього а не від мене. Й я не збираюсь терпіти на образи якщо я працівник поліції, ніде не вказано що працівник поліції має бути стресостійким, вони такж люди й в них є емоції. Й те що я написав в оффтоп то не було як бачиш до *.

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
352
Реакції
377
Бали
81
Не тобі вирішувати що й як мені кидати, який сенс мені кидати повний відкат, робити тайм коди якщо на відео й так все видно. Й повторююсь, ЧАТ уважніше подивись, провокація була від нього а не від мене. Й я не збираюсь терпіти на образи якщо я працівник поліції, ніде не вказано що працівник поліції має бути стресостійким, вони такж люди й в них є емоції. Й те що я написав в оффтоп то не було як бачиш до *.
Як ніде ? Правила державних організацій перечитай )

Данік Ткач

Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
128
Реакції
384
Бали
108
Ну так возьми і скинь сюди повний откат ...а не обрізки дядя , на даному откаті от тебе і от нього була провокація.
А працівники НПУ не повинні вестися на провокації громадян і бути стійкими до разних ситуацій , а те що ти написав в оффтоп то до * , а тепер получаєтся він тебе спровокував , а ти його )
Правокація була лише від нього, я просто дав відповідь. Далі був просто звичайний конфлікт який уладився його арештом та скаргою на форумі

Данік Ткач

Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
128
Реакції
384
Бали
108
Як ніде ? Правила державних організацій перечитай )
Ох, ну нагадай, щось там я такого не пам'ятаю. Назви пункт будь ласка, освіжи пам'ять. Й поки ти там шукаєш, я уж піду на бокову. А зранку адміністрація дасть відповідь й твій коментарій сенсу мати не буде. Щасти

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
352
Реакції
377
Бали
81
Ох, ну нагадай, щось там я такого не пам'ятаю. Назви пункт будь ласка, освіжи пам'ять
2.4,2.20,2.22 до прикладу , якщо він тебе ображає , то можно було дати за це статью(деморган 10 чи 15 хв за образу працівника НПУ не помню уже і все ) а не писати у відповідь )))) А так получаєтся НПУ показує себе с хутшої сторони )

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
292
Реакції
254
Бали
123
2.4,2.20,2.22 до прикладу , якщо він тебе ображає , то можно було дати за це статью(деморган 10 чи 15 хв за образу працівника НПУ не помню уже і все ) а не писати у відповідь )))) А так получаєтся НПУ показує себе с хутшої сторони )
Нащо ти свої непотрібні нікому коментарі всовуєш у всі скарги. Вони тут не потрібні та нікому не цікаві.

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
352
Реакції
377
Бали
81
Нащо ти свої непотрібні нікому коментарі всовуєш у всі скарги. Вони тут не потрібні та нікому не цікаві.
Кажись твого дозволу я не питав що мені роботи хочу і пишу хочу не пишу ,в чому проблема ?, ви так їх прекрасно коментіруєте ....виходить то цікаві ))) а тобі як що щось не подобається то не читай і не коментіруй, чі тебе заставляють читать ? Меньше агресії дядя)

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Не можу знати що саме у вас було, але бачу наявний факт порушення від гравця 68676 за пунктом 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
Він отримає покарання mute на 60 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі