Відмовлено 7.1+6.36

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
  1. Нікнейм гравця:Григорій Бандаренко
  2. Особистий нікнейм: Артем Лямець
  3. Суть скарги:7.1. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, зливом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Перманентний бан / Чорний список UKRAINE GTA.
    Всі держ службовці 1 серверу знають що я забанений на 15 за якоби злив держ організацій.
    С донною персоною я не пересікався не в грі цього серверу, ні іншого, не пересікався і в житті, ні на форумі., НА ЩО Я ВВАЖАЮ, ЦЕ ВЖЕ Є ПЕРЕСЛІДУВАННЯ У РЕАЛЬНОМУ ЖИТТІ, ТА ЗАКЛИКАННЯ ПОКАРАТИ ЗА ТІ ЧИ ІНШІ ДІЇ. Дана особа намагається будь яким чином зганьбити мою честь та гідність.
    6.36. Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день.
    Яка ціль гравця зливати мене, якщо ми навіть ніде не пересікались?
  4. Докази (скріншот/відео):клац
  5. Дата порушення:1.11

Останнє редагування:

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю
Порушень зі сторони гравця не виявлено, те що ви заблоковані за злив держ.структур (6.36) не є конфіденційною інформацією так як вас було заблоковано за скаргу на без орг яку бачать всі бажаючі гравці
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі