Відмовлено 7.7

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
719
Реакції
4,231
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Жендос Мактрахер
2. Нікнейм порушника: вовчик лудоман
3. Назва клану порушника: the-extreme
4. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністраціє.
Даний гравець стверджує, що я підставив звукову доріжку у своєму відео. Проте на відео чітко видно, що у мене просто не відображався мікрофон від нього. Ви можете перевірити це за логами: ID гравця — 6889632, час — 1:27. тут можна спостерігати цей баг
Також після даного оновлення у багатьох гравців спостерігається аналогічний баг. Окрім цього, даний персонаж писав у Discord, що йому байдуже на бан тощо, що ще раз підтверджує, що саме він це сказав. Докази - 1, 2.
Більше того, він тут тоже почав у вводитии адміністрацію в оману з цього приводу. За потреби можете запросити додаткові докази у модераторів Discord (доказ що це він, та його дискорд turbodiesel20).
Даний гравець також писав на форумі щодо бану, що підтверджує його слова на рахунок оску батьків.
Хочу також звернути увагу на те, що даний гравець був лідером і передав лідерку, щоб клан не отримав догану https://ibb.co/pvQnQfrn (це також можна перевірити за логами).
Прошу видати клану дві догани за обман адміністрації, та за оск батьків, бо даний гравець ще є лідером клану при написані цієї скарги
7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня
5. Доказ порушення (скриншот/відео): все вище. ось скарга
6. Дата порушення: 13.12.2025

Останнє редагування:

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,092
Реакції
1,025
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
На відео насправді видно технічний баг гри, докази навмисного монтажу або введення адміністрації в оману відсутні.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі