Відмовлено 7.8. Заборонена видача себе за іншого гравця / адміністратора на форумі,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
205
Реакції
145
Бали
42
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:214956
3. Суть скарги:Вітаю!Їхавши на ТК на зустріч мені вилетів автомобіль чим спричинив ДТП,після моєї зупинки дана особа почала мене витягати з авто та наносити мені тілесні пошкодження,так як була загроза моєму життю я застосував до нього зброю у випадку самооборони,далі розпочинається саме цікаве підбігає його подруга і починає мені говорити що вона адмін на 2 акаунті і зараз видасть мені бан! Далі все спілкування можна бачити на доказах!5.22. "Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин 5.24. "Введення в оману гравців" - Заборонено вводити в оману гравців. | Мут 30-90 хвилин / Бан до 15 днів 6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів в нас з даним гравцем була RP Ситуація,а саме дтп та вирішення подальших дій!!!
7.8.
Заборонена видача себе за іншого гравця / адміністратора на форумі, Discord, і других оффіційних соцмережах, а також від його імені вступати в будь-які взаємодії з гравцями. На розсуд головного адміністратора. | Бан від 21 дня
Примітка: також вважається зміна нікнейму у діскорді та видача себе за іншого гравця, яким не являєтесь.

4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:06.01.2026

Захар Лісовий

Екс Адміністратор 07 01
Активний гравець
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
900
Реакції
300
Бали
478

Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Відео скарги повинне бути не більше 2 хв відео у вас 4:44 треба на наступний раз вказувати тайм коди порушень

Відмовлено
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі