Розглянуто 75448 // ДКВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лис 2023
Дописи
10
Реакції
103
Бали
78
1. Нікнейм гравця: Артеміч Шинкаренко
2. Особистий нікнейм: Анастасія Такада
3. Суть скарги: з нічого працівник держ. організації ДКВС почав мовчки ламати машину, ігноруючи запитання, після чого почав просити рем комплект для службового автомобіля, який судячи з усього був взятий для своїх цілей. Деякими зусиллями від'їхавши від місця подій до АЗС та запропонувавши йому відвідати магазин самостійно, попросив вийти з автомобіля, після мого виходу - застосував тайзер і не давав зробити інших дій. На жаль, старше керівництво ДКВС відмовило у розмові по своїм причинам і до них ми не потрапили, плануючи відвезти на ГУ працівника, я використала стяжки.. Розумію, що це може бути покаранням для мене, але в мене не було іншого виходу та найбільше на відео порушує саме цей держ. службовець. тайм коди:
00:00-01:20 ламає машину, 01:27 просить рем комплект, 02:17 прохання вийти з машини і почав застосовувати тайзер
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
4. Докази: посилання
5. Дата порушення: 07.12.2024

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу, виношу такий вердикт:
Гравець #75448 отримує покарання у вигляді:

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 10 хвилин
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі