Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Зачинено85553//Оск, згадка рідних, розпал міжнац.ворожнечі, погрози, ДМ, образи клану, сексизм, флуд // для ГА ЗГА
Суть скарги: Хочу звернути Вашу увагу на те, що я за Україну та українську армію, допомогала просувати збори та навіть допомогала/допомагаю військовим, але людина без підстав почала обзивати мене пророс***ькою та те, що я за країну агресора. На відео присутні постійні образи мене ( в дуже негативному контексті) та інших людей, сексизм на початку одного з відео (що теж вважається брехнею), погрози про поширення інформації яка стосується реального життя. Все, що на відео, що образи, що інша брехня є Недостовірною. Також на одному з фото (яке я теж прикріпляю) видно що людина пише стосовно клану - клан "Рейни ***", що теж порушує правила.
Прошу Вас переглянути всі відео (тайм-коди вказані з точністю) прийняти необхідні міри.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.