Хімік Овнхаррісон
Активний
- Реєстрування
- 30 Тра 2023
- Дописи
- 104
- Реакції
- 42
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: 91,868, 20016, 28643
- Особистий нікнейм: Хімік Харрісон
- Суть скарги: Багоюз
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 11.08.2023
А можли ви якраз робили провокацію ?
По вашій логіці, коли ви навіть в реальному житі стали на місці то шофер неможе виглянуло з вікна ? тепер я можу вам сазати так це НЕ БАГОЮЗ (нон рп дії) томущо він став на одному місці і шофер може стомлять і тд.
Немає повною відеофіксації ( можу показати в діскорді), я встиг записати як СБУшники приїзжають і начинають тулити тим самим багоюзятьВітаю, шановий гравець.
Для коректного розгляду скарги, прошу надати відеофіксацію ситуації повністю.
мені ваша думка взагалі не потрібна, будь ласка не флудіть у цій теміПо вашій логіці, коли ви навіть в реальному житі стали на місці то шофер неможе виглянуло з вікна ? тепер я можу вам сазати так це НЕ БАГОЮЗ (нон рп дії) томущо він став на одному місці і шофер може стомлять і тд.
я встиг засняти як вони багоюзать, а саме стріляють з вікон іза цього я б не зміг по ним попастиВітаю, шановий гравець.
Для коректного розгляду скарги, прошу надати відеофіксацію ситуації повністю.
прошу будь ласка скрін вашої відігровки як ви привідкриили вікно))На сервері проводився івент "Судна ніч", стрільба з закритих вікон - багоюз? Може вікна не відкриті, а приспущені? Навіть якщо так подивитись, то це максимум NRP, але ж це пункт 7 глави загальних правил сервера, а під час івенту було заборонено лише 1.13 Порушувати будь які правила зазначені в "Глава 8, 9, 11 (окрім зриву знімального процесу);