Відмовлено #91060//приниження жіночої статі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анастасія Хідеякі

Поважний гравець
Реєстрування
3 Лют 2024
Дописи
109
Реакції
144
Бали
48
1.Нікнейм гравця: Настюшка Духова
2.Особистий нікнейм: #91060
3.Суть скарги: Під час гри, даний гравець дозволив собі принизливі висловлювання щодо мене та дівчат на сервері. Він сказав: "Навіщо взагалі дівчата грають на цьому сервері?" Це прозвучало зверхньо та принизливо, і я вважаю це не лише образою мене особисто, але й недоречним ставленням до інших гравців. Гра має бути комфортним місцем для всіх, незалежно від статі чи інших факторів. Такі слова створюють токсичну атмосферу й порушують правила серверу. Мені неприємно, що хтось вважає за нормальне висловлювати подібні речі.На кінець, ця поведінка не8 лише порушує правила серверу, які забороняють будь-які образи чи приниженняале ай є недоречним ставленням до жіночої статі. Прошу адміністрацію розглянути цю ситуацію та вжити заходів!.
P.s на правій стороні екрану можна звернути увагу на голосовий чат, хто говорив, там буде видно айді. І хочу звернути увагу, що вони тільки вдвоє стояли і говорили.
4.Докази (скріншот/відео):
5.Дата порушення:27.01.2025

Лоренцо Деклоренс

Адміністратор | Слідкуючий Неоф| Північна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
386
Реакції
320
Бали
123
Вітаю!
Шановний гравець, переглянувши ваші докази, на жаль на доказах не видно ID чи ніки, також не видно хто це сказав.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі