Дима Флуррі
Отаман
- Реєстрування
- 15 Сер 2023
- Дописи
- 280
- Реакції
- 42
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: 96089
- Особистий нікнейм: Дімка Хевву [63297]
- Суть скарги: таймкод (00:01-00:50) побачив що громадянин проїхав по зустрічній смузі а також по узбіччу і поїхав за ним аби зупинити порушника таймкод (00:51-3:25) звертався до громадянина але він прикидувався що мене не чутно і визвас адміністрацію аби спитати чутно мене чи ні і мені відповіли що мене чутно а це означає що громадянин прикидувався що мене не чутно далі таймкод (3:26-4:00) данний громадянин намагався втекти але я відкрив вогонь по автівці його знайомого який хотів скрити його від погоні і я догнав данну людинну і затримав за втечу далі таймкод (4:01-4:35) я представився перед громадянином сказав причинуу затримання та повів данну людину що поліцейської автівки і далі таймкод (4:35-4:53) на данному таймкоді я посадив людину в автівку (те що я говорив на фоні то я розмовляв з другом в діскорді тому це не враховується) і на цьому таймкоді який я вже назвав видно як гравець виходить з гри а саме таймкод (4:40-4:47) Тому шановна адміністрація покарайте данного громадянина по правилам серверу а саме 6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення. | Варн / Бан до 5 днів
- Докази (скріншот/відео): тиць
- Дата порушення: 20.04.2025