Андрій Хомс
Активний
- Реєстрування
- 7 Лип 2022
- Дописи
- 65
- Реакції
- 22
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: AC#145
- Особистий нікнейм: Василь Хомс(477) на 01. Андрюша Скаред(718) на 05
- Суть скарги: Забанив античіт по серійнику(чіт на полюванні). Хочу вибачитись за свої дії ,я зрозумів що був не правий в даний ситуації. Та в подальшому не буду використовувати будь які засоби ,які надають перевагу над іншими гравцями.(можете навіть поставити на лічильник) Надіюсь на ваше розуміння . Сам в гру граю від самого початку серверу(докази можу додати) та критичнийх блокувань немав. Та й шкода акаунт,адже нас мало таких з малим ID. Надіюсь на розуміння ситуації та надіюсь на зменшеня бану до 15-30 днів.(Це була помилка молодості ) Дайте 2 шанс "Gustilin,пробач мене будь ласка у мене накипіло і я зірвався , я цей проєкт люблю.Чесно пробач такого більше не повториться,чесно пробач.Зрозумій мене ***********************************а ***********************************ьного"
По попередній скарзі мені відмовили. Тому я прошу ще раз пробачити мені та відновити акаунт. Я готовий якщо ви все майно з нього заберете.Акаунт дуже ціний для мене.Адже було немало часу потрачено в нього. Я готовий хоть бан на 60 і більше днів.Тільки не на вічність
Пробачте ***********************************а ***********************************ьного ? - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
- Дата походження: 13.01.2024