Схвалено AC#145 || Для Admin

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Хомс

Активний
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
76
Реакції
35
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:AC#145
  2. Особистий нікнейм: Василь Хомс(477)
  3. Суть скарги:Історія моєї гри на вашому ж проєктів починається далеко в 24.06.2022.Проте акаунт в мене зареєстровано 26.06.2022. Бачив я у вас дуже багато та однім таким спогадом є зліт всіх акаунтів на місяць +- назад.Також добавлю , що проєкт подарував багато емоцій та спогадів.Першою моєю фракцією знаєте, яка ? ЗСУ.Саме там я познайомився з багатьма прекрасними людьми,саме там я купив свою 2 автівку хонду сивік. Далі я пішов в клан. А далі в СБУ і пробував в ній ну дуже довго та за 2 разом навіть встав на підполковника.Проте СБУ також подарувало багато емоцій та нових людей.З якими я досих пір підтримую звязок . Так ось деякі докази моєї гри від самого початку:
    1)ЗСУ Жмяк Жмяк Жмяк
    2) СБУ Жмяк Жмяк Жмяк Жмяк Жмяк
    Проте хочу попросити , щоб по можливості ви мене розбанили за чіти(античіт).
    Я зрозумів свою помилку та визнаю що був не правий.Я просто всього навсього хотів швидше нафармити гроші для машини. Чіт я використав на полюванні(05) . Скажу ще раз,свою помилку визнаю та готовий бан на 60-90 днів з обнуленням майна.Тільки прошу не самого акаунта. Він для мене дорогий з id 477. Самий ж чіт я використав на 05 сервері. Я пробув вже 3 дні.Та зрозумів ,яку помилку допустив .
    Також добавлю , що критичних порушень(бану акаунту) в мене не було за +- 1.5 роки. Тільки систематичні у грі(Дм,Мг,музику у войс,нон РП) Більшість людей котрі далі грають,знають мене з позитивної точки зору. Та мною ніколи не використовувались багоюзи,оск родичів,бан і т.д . Це був мій перший та останній раз. Визнаю , що був неправий та маю надію ,що буду в подальшому грати в проєкт
    Я зрозумів свою помилку та каюсь. Більше такого не повториться ! Та маю надію на ваше розуміння та зменшення бану ?
    "Gustilin,пробач мене будь ласка у мене накипіло і я зірвався , я цей проєкт люблю.Чесно пробач такого більше не повториться,чесно пробач.Зрозумій мене ***********************************а ***********************************ьного"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Жмяк
  5. Дата походження: 16.01.2024(Бан 13.01.2024)

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Передано керівництву

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, блокування буде знято, та буде з обнуленням майна облікового запису.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі