Андрій Хомс
Активний
- Реєстрування
- 7 Лип 2022
- Дописи
- 76
- Реакції
- 35
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора:AC#145
- Особистий нікнейм: Василь Хомс(477)
- Суть скарги:Історія моєї гри на вашому ж проєктів починається далеко в 24.06.2022.Проте акаунт в мене зареєстровано 26.06.2022. Бачив я у вас дуже багато та однім таким спогадом є зліт всіх акаунтів на місяць +- назад.Також добавлю , що проєкт подарував багато емоцій та спогадів.Першою моєю фракцією знаєте, яка ? ЗСУ.Саме там я познайомився з багатьма прекрасними людьми,саме там я купив свою 2 автівку хонду сивік. Далі я пішов в клан. А далі в СБУ і пробував в ній ну дуже довго та за 2 разом навіть встав на підполковника.Проте СБУ також подарувало багато емоцій та нових людей.З якими я досих пір підтримую звязок . Так ось деякі докази моєї гри від самого початку:
1)ЗСУ Жмяк Жмяк Жмяк
2) СБУ Жмяк Жмяк Жмяк Жмяк Жмяк
Проте хочу попросити , щоб по можливості ви мене розбанили за чіти(античіт). Я зрозумів свою помилку та визнаю що був не правий.Я просто всього навсього хотів швидше нафармити гроші для машини. Чіт я використав на полюванні(05) . Скажу ще раз,свою помилку визнаю та готовий бан на 60-90 днів з обнуленням майна.Тільки прошу не самого акаунта. Він для мене дорогий з id 477. Самий ж чіт я використав на 05 сервері. Я пробув вже 3 дні.Та зрозумів ,яку помилку допустив .
Також добавлю , що критичних порушень(бану акаунту) в мене не було за +- 1.5 роки. Тільки систематичні у грі(Дм,Мг,музику у войс,нон РП) Більшість людей котрі далі грають,знають мене з позитивної точки зору. Та мною ніколи не використовувались багоюзи,оск родичів,бан і т.д . Це був мій перший та останній раз. Визнаю , що був неправий та маю надію ,що буду в подальшому грати в проєкт
Я зрозумів свою помилку та каюсь. Більше такого не повториться ! Та маю надію на ваше розуміння та зменшення бану ?
"Gustilin,пробач мене будь ласка у мене накипіло і я зірвався , я цей проєкт люблю.Чесно пробач такого більше не повториться,чесно пробач.Зрозумій мене ***********************************а ***********************************ьного" - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Жмяк
- Дата походження: 16.01.2024(Бан 13.01.2024)