Зачинено AC#155(ANTICHEAT)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міккі Фантом

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
138
Реакції
97
Бали
31
  1. Особистий нікнейм:Немає акаунта
  2. Суть скарги:Бан від античіта та бан серійного номера...Зайшов зранку на 06 сервер грав,та прийшлося ловити груз клану став на точку грузу і очікував його щоб зловити но він на мою точку не впав і забрав другий клан я був в Конче-Заспі та мені треба було на вокзал я вирішив вийти з гри та увійти щераз вийшов зайшов пробігаю пару метрів а тут бан...Можу пройти фул перевірку тому-що не граю з софтом а я є доволі активним гравцем на 04 сервері можете перевірити нік Хакура Кензо тому якщо є якісь сумніви пройду фул перевірку тільки надайте ваш телеграм/діскорд щоб з вами звязатись!Дякую за розуміння!!!
  3. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Пиу¿///Оскарження на 04//Схвалено//:Скарження 06 Схвалено
  4. Дата походження:14.04.2024 (Приблизно в 12 годин 8 хвилин)

Міккі Фантом

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
138
Реакції
97
Бали
31
  1. Особистий нікнейм:Немає акаунта
  2. Суть скарги:Бан від античіта та бан серійного номера...Зайшов зранку на 06 сервер грав,та прийшлося ловити груз клану став на точку грузу і очікував його щоб зловити но він на мою точку не впав і забрав другий клан я був в Конче-Заспі та мені треба було на вокзал я вирішив вийти з гри та увійти щераз вийшов зайшов пробігаю пару метрів а тут бан...Можу пройти фул перевірку тому-що не граю з софтом а я є доволі активним гравцем на 04 сервері можете перевірити нік Хакура Кензо тому якщо є якісь сумніви пройду фул перевірку тільки надайте ваш телеграм/діскорд щоб з вами звязатись!Дякую за розуміння!!!
  3. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Пиу¿///Оскарження на 04//Схвалено//:Скарження 06 Схвалено
  4. Дата походження:14.04.2024 (Приблизно в 12 годин 8 хвилин)
Оскарження
Оскарження
(в темі чомусь не працює силка тому тримайте)

Міккі Фантом

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
138
Реакції
97
Бали
31
Закрити скаргу бо не правильно склав скаргу!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі