Розглянуто ADM // Фарм, халатність, некоомпентетність // ГА / O. Halytskyi

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Немчук

𝓛𝓮𝓪𝓭𝓮𝓻 𝓸𝓯 𝓬𝓵𝓪𝓷 𝓝𝓲𝓶𝔃𝓲
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
131
Реакції
203
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Микола Немчук
2. Нікнейм адміністратора: Артем Шевченкович 229156 & Андрій Косик & Адміністрація і Репорти & Ігрові Помічники
3. Суть скарги:

Вітаю Шановний Конор Стоун!!

Звертаюся до вас зі скаргою щодо фарму репортів Адміністрації, Ігрових Помічників! також хотів підняти такі теми як некомпетентність і халатне ставлення!
19.07.2026 о 00:36 під час погоні в мене стався виліт. (Прошу прийняти до Уваги що на моєму відеодоказі відображено час 23:26, оскільки я проживаю не в Україні та перебуваю в іншому часовому поясі.)
На жаль повного Відео Доказу вильоту немає. Але після цього я розпочав запис, на якому чітко продемонстрував дату та час та Вікно Вильоту. Крім того факт вильоту можуть підтвердити логи.
Після входу до гри
система автоматично посадила мене до ІТТ. Я звернувся в /report Після чого Адміністратор Артем Шевченкович надав мені таку відповідь як "Як що, ви не згідні з Покаранням Звертайтесь на Форум!" Після 5 хвилин звернувся ще раз що до моєї Проблеми, отримавши лише відповідь в вигляді "Зверніться на Форум, як що маєте відео Фіксацію краша".

Пісдя того як я просидів понад
30 хвилин в Діскорді в Каналі Звернення до Адміністрація, зайшов ЗГС Держ. Орг. Андрій Косик і наголосив що нічим не може мені допомогти. Скріншот Discord "Тиц" Скріншот Покарання "Тиц"

Я рахую що всі ми дорослі люди і розуміємо що коли ця
скарга буде розглянута Срок протягом 1 Години вже пройде. Теж звісно пане Стоун хочу звернути вашу увагу що такі ситуації не в перший раз і Адміністрація цим же самим Фармить Репорти, на разі з могу боку я бачу некомпентетність, халатність та не повага.

Скарга #1 Скарга #2 Скарга #3 Скарга #4 Скарга #5 Скарга #6 я рахую що цього буде достатньо....

Прошу надати Компенсацію та провести детальну перевірку цієї Теми і Прийняти Міри щодо Адміністратора 229156 так як і до Загальної Ситуації.

з повагою!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Доказ (тиц) вильоту, інші Докази (тиц). Докази ще однієї Ситуації "
Фарм" (Тиц)
5. Дата порушення: 19-07-2026

Останнє редагування:

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
932
Реакції
350
Бали
123
Вітаю

Артем Шевченкович
займає посаду саме ігрового помічника, а не адміністратора.
Ігрові помічники мають надати вам відповідь, але телепортуватись до вас або виконати інші дії, не мають можливості.
У нічний час, а саме після 22:00 не завжди в мережі є адміністратори, які можуть надати допомогу стосовно перевірки вильюту і звільнення гравців з ІТТ.
З приводу халатного відношення до репортів та їх фарму, спостереження та перевірки ведуться постійно, з адміністраторами проводяться бесіди та видаються покарання.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі