В очікуванні AHK

Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
53
Реакції
83
Бали
23
Привіт, тут працює AHK ? Мені потрібно зробити але я чомусь не можу не получається. Можливо в когось воно є і може скинути мені. Буду вдячна.
Гравець 1:
/me простягає баризі ключі від машини.
/do Бариза бере ключі, уважно дивлячись на них.

Гравець 1 або 2 (отримує гроші):
/me бере гроші, які бариза простягає у відповідь.
/do Готівка тепер у руках гравця, угода завершена.

/me тихо підходить до припаркованої машини, оглядає вулицю і дістає відмичку.
/do Двері злегка відчиняються; чути віддалений проїзд авто та гавкіт собаки.
/me сідає в салон, швидко переглядає панель і намагається завести авто, роблячи вигляд, що маніпулює проводкою.
/do Мотор ривком запускається; машина тихо заводиться і готова до від'їзду.

/me різко дістає пістолет і націлюється на жертву.
/do Люди навколо відступають; жертва застигла, руки трохи тремтять.
/me голосно: "Мовчи і співпрацюй — і ніхто не постраждає."
/do У повітрі стоїть напруга; рішення за жертвою.

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88
Привіт, гайд нижче:

!8:: - ! - ALT. 8 - зазначена клавіша (може буде люба інша)
SendMessage, 0x50,, 0x4190419,, A - це залишай
Sleep, 50 ; - яка затримка буде перед натисканням або відправкою (написано у мілісекундах)
Send, {T} - натиск на T (чат)
Sleep 10 ; - яка затримка буде перед натисканням або відправкою (написано у мілісекундах)
SendInput, повідомлення яке буде працювати у грі.{enter}
Return - Закінчення дії​

Отже, щоб тобі перетворити твій код потрібно зробити всі дії які прописані вище. Зроблю тобі зразок по ньому будеш вже далі сам робити собі:
!8::
SendMessage, 0x50,, 0x4190419,, A
Sleep, 50;
Send, {T}
Sleep 10;
SendInput, /me тихо підходить до припаркованої машини, оглядає вулицю і дістає відмичку.{enter}
Sleep, 10;
Send, {T}
Sleep, 20;
SendInput, /do Двері злегка відчиняються; чути віддалений проїзд авто та гавкіт собаки.{enter}
Sleep, 10;
Send, {T}
Sleep, 20;
SendInput, /me сідає в салон, швидко переглядає панель і намагається завести авто, роблячи вигляд, що маніпулює проводкою.{enter}
Sleep, 10
Send, {T}
Sleep, 20
SendInput, /do Мотор ривком запускається; машина тихо заводиться і готова до від'їзду.{enter}
Return
Якщо комп'ютер не дуже швидкий або команди дуже швидко відіграються в чат, можна посидіти погратися з часом на затримку

Якщо не буде щось працювати пиши сюди у тему та буду допомагати

Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
53
Реакції
83
Бали
23
Привіт, гайд нижче:

!8:: - ! - ALT. 8 - зазначена клавіша (може буде люба інша)
SendMessage, 0x50,, 0x4190419,, A - це залишай
Sleep, 50 ; - яка затримка буде перед натисканням або відправкою (написано у мілісекундах)
Send, {T} - натиск на T (чат)
Sleep 10 ; - яка затримка буде перед натисканням або відправкою (написано у мілісекундах)
SendInput, повідомлення яке буде працювати у грі.{enter}
Return - Закінчення дії​

Отже, щоб тобі перетворити твій код потрібно зробити всі дії які прописані вище. Зроблю тобі зразок по ньому будеш вже далі сам робити собі:
!8::
SendMessage, 0x50,, 0x4190419,, A
Sleep, 50;
Send, {T}
Sleep 10;
SendInput, /me тихо підходить до припаркованої машини, оглядає вулицю і дістає відмичку.{enter}
Sleep, 10;
Send, {T}
Sleep, 20;
SendInput, /do Двері злегка відчиняються; чути віддалений проїзд авто та гавкіт собаки.{enter}
Sleep, 10;
Send, {T}
Sleep, 20;
SendInput, /me сідає в салон, швидко переглядає панель і намагається завести авто, роблячи вигляд, що маніпулює проводкою.{enter}
Sleep, 10
Send, {T}
Sleep, 20
SendInput, /do Мотор ривком запускається; машина тихо заводиться і готова до від'їзду.{enter}
Return
Якщо комп'ютер не дуже швидкий або команди дуже швидко відіграються в чат, можна посидіти погратися з часом на затримку

Якщо не буде щось працювати пиши сюди у тему та буду допомагати
Можеш будь ласка зробити меній оцей файл ahk ? на кнопки NUM 7або 9 , я чомусьроблю і воно не пише мені в чат а дсеь інше собі бликає

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
53
Реакції
83
Бали
23

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі