Максім Ломбардо
Адміністратор | 02 Server | 4lvl
- Реєстрування
- 1 Лип 2022
- Дописи
- 460
- Реакції
- 575
- Бали
- 98
1. Нікнейм адміністратора: Alexandr Volk
2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко (2310)
3. Суть скарги: Ви написали в скарзі "Оскарженю не підлягає", але ви навіть не розібрали всі ази ситуації які я детально описав в данній скарзі, вам не цікаво розглядати скаргу на ГА, зараз на ГА не тільки від мене скарга, а й від інших користувачів, які не задоволені роботою адміністратора тощо.
Ви закрили скаргу відповідю цитуючи ЗГА, що свідчить що ви навіть не читали цю скаргу, тому що від ЗГА було написано про те, що я був знятий за те що стояв на тех.підтримці на українському проєкті(Kalyna RP), я з цим згідний, але це зняття - не бан, а можливий варн тощо, також ви написали що я Образив Адміністрацію, уявляєте? я навіть не знав де ця образа була, що адміністратор так образився.
Я хочу побачити докази мого порушення, а саме ті докази, де я образив ГА, тому що навіть якщо представити що оск був, чисто гіпотетично, то навіть бан не має бути в такому вигляді.
Отже, до Саші Волка, передивіться будь ласка мою скаргу, та уважно прочитайте що там і як, потім переваріть це все в вашій голові, випийте заспокійливе, та подивіться що написав ЗГА, а не навпаки.
Також, Власник проєкту, після того як передивитесь ту скаргу, разом з Сашою Волком, задумайтесь над зміною ГА, проведіть наприклад голосування над зміною, тут реально є ті люди, в яких є мотивація стати на той пост, наведу приклад: Теперішній ЗГС Держ. Денис Ведмідь, толерантний, має гарну вимову, саме головне: об'єктивність оцінювання ситуації, та серйозність/строгість. Це я навів одного кандидата, там є ще такі, але це вже Вам вирішувати кого міняти тощо. Також ще раз попрошу передивитися цю скаргу, бажано самому, без цих всяких стуків від ГА, ЗГА тощо, спокійненько передивитися цю скаргу. Винести тут свій вердикт щодо цього адміністратора, тільки будь ласка об'єктивно. І також замінити мені покарання з бану на варн, або бан за невідстояний лідерський термін, а саме 8днів блокування за невідстояний лідерський термін. Дякую за увагу!
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження: 17.06.2023
2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко (2310)
3. Суть скарги: Ви написали в скарзі "Оскарженю не підлягає", але ви навіть не розібрали всі ази ситуації які я детально описав в данній скарзі, вам не цікаво розглядати скаргу на ГА, зараз на ГА не тільки від мене скарга, а й від інших користувачів, які не задоволені роботою адміністратора тощо.
Ви закрили скаргу відповідю цитуючи ЗГА, що свідчить що ви навіть не читали цю скаргу, тому що від ЗГА було написано про те, що я був знятий за те що стояв на тех.підтримці на українському проєкті(Kalyna RP), я з цим згідний, але це зняття - не бан, а можливий варн тощо, також ви написали що я Образив Адміністрацію, уявляєте? я навіть не знав де ця образа була, що адміністратор так образився.
Я хочу побачити докази мого порушення, а саме ті докази, де я образив ГА, тому що навіть якщо представити що оск був, чисто гіпотетично, то навіть бан не має бути в такому вигляді.
Отже, до Саші Волка, передивіться будь ласка мою скаргу, та уважно прочитайте що там і як, потім переваріть це все в вашій голові, випийте заспокійливе, та подивіться що написав ЗГА, а не навпаки.
Шановний Власник проєкту!
Як ви побачили, я написав де я був тех.підтримкою, я з цим згідний, але ви розумієте, гравець який з нуля з id 2310 піднявся до буквально 300мільйонів, де є буквально все, від гелінтвагіна 2019 року, до Ролс Ройса Кулінана, його банять на 274 роки, ви тільки уявіть собі, і це все за Образу вельмишановного ГА, я якщо чесно не розумію до чого такий термін, та прошу вас подивитися цю скаргу, прочитати її та зробити висновки, я людина чесна, нікого не ображаю, але якщо ГА не корректно працює, видає покарання на свій розсуд, то він має примати критику в Discord(любу критику) а не ображатися як в дитячому садочку, ну і не зрозуміло мені чого така реакція від нього.Також, Власник проєкту, після того як передивитесь ту скаргу, разом з Сашою Волком, задумайтесь над зміною ГА, проведіть наприклад голосування над зміною, тут реально є ті люди, в яких є мотивація стати на той пост, наведу приклад: Теперішній ЗГС Держ. Денис Ведмідь, толерантний, має гарну вимову, саме головне: об'єктивність оцінювання ситуації, та серйозність/строгість. Це я навів одного кандидата, там є ще такі, але це вже Вам вирішувати кого міняти тощо. Також ще раз попрошу передивитися цю скаргу, бажано самому, без цих всяких стуків від ГА, ЗГА тощо, спокійненько передивитися цю скаргу. Винести тут свій вердикт щодо цього адміністратора, тільки будь ласка об'єктивно. І також замінити мені покарання з бану на варн, або бан за невідстояний лідерський термін, а саме 8днів блокування за невідстояний лідерський термін. Дякую за увагу!
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження: 17.06.2023