Відмовлено Alexandr Volk|Невірно видано покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
21
Реакції
8
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Alexandr Volk
2. Особистий нікнейм: Дмитро Бевз
3. Суть скарги: Скарга на то що мого зам лідера клану MARLBORO, забанили за баг на контейнерах, я давно його знаю і знаю, що вчинити він так не міг, він ніколи би не обманув адміністрацію, ми були разом на демці в дискорд сервері коли він їх відкривав і він не міг забрати контейрен, ми порадили йому звернуттися до адміністрації на допомогу, на що адміністрація відповіла нам зробити відео і написати на форум, після його поради, написавши на форум, він отримав бан *обман адміністрації* на 31 день, прошу його розбану, розумію що відео було знято на телефон і не видно яку клавішу миші він натискав, але це була порада адміна, адмін же сам сказав що можете зняти відео на телефон( ми попередили заздалегідь що фрапсу на комп’ютері немає), він активно проводить час в грі, перевірте його на баланс і речі які в нього є, нічого с контейнера він так і не забрав а гроші за контейнер так і знялися, прикріпляю відео з контейнерів і фото його профілю, дуже сподіваюся, що ви допоможите, на відео також чути звук відповіді адміна в текстовому чаті
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1681368283530.png
5. Дата походження:13.04.2023
1681368302956.png

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Alexandr Volk

Гість
Відмова. Те що Ви особисто думаєте і як було насправді різні речі, покарання йому видано за діло.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі