Відмовлено Alexandr Volk/Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Old_2022

Старый Форумщик
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
196
Реакції
45
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Максим Франко
2. Особистий нікнейм: Хьюго Картье
3. Суть скарги:
Я вважаю що Максим Франко є некомпетентним Адміністраторам, так як показувати на демонстрацію екрана Адміністратора без дозволу ГА людям, це є порушення. + виставляти там де банять людину(мене) на демці також, та потім виставляти це в ютуб всім людям, але я непросив ніякі докази. + на 02 йому 14 та він був обманув Адміністрацію, тим часом як я впевнений що на 03 вказано що йому 15-16 років. Прошу перевірити в нього паспорт, та подивитись скільки йому насправді років. Можливо йому вже і 15 але виповнилось недавно. Просто по голосу виглядає як 15-16.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): *Тиць*, *Тиць*

5. Дата походження: 06.04.2023

P.S Alexandr Volkov прохання дивитися більше за Адміністраторами, так як уже видно що сталося з Владиславом Крутовим.

Реєстрування
16 Вер 2022
Дописи
137
Реакції
23
Бали
31
Відео було висталено в приватний доступ, я сидів з вами на демці

Old_2022

Старый Форумщик
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
196
Реакції
45
Бали
31
Реєстрування
16 Вер 2022
Дописи
137
Реакції
23
Бали
31

ʍᴀᴋᴄиʍ ɸᴩᴀнᴋо

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
1,068
Реакції
137
Бали
143
Адреса
Тернопіль

Old_2022

Старый Форумщик
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
196
Реакції
45
Бали
31

Михайло Гарасимчук

Новий гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
6
Реакції
2
Бали
6
Адреса
MileTor
1. Нікнейм адміністратора: Максим Франко
2. Особистий нікнейм: Хьюго Картье
3. Суть скарги:
Я вважаю що Максим Франко є некомпетентним Адміністраторам, так як показувати на демонстрацію екрана Адміністратора без дозволу ГА людям, це є порушення. + виставляти там де банять людину(мене) на демці також, та потім виставляти це в ютуб всім людям, але я непросив ніякі докази. + на 02 йому 14 та він був обманув Адміністрацію, тим часом як я впевнений що на 03 вказано що йому 15-16 років. Прошу перевірити в нього паспорт, та подивитись скільки йому насправді років. Можливо йому вже і 15 але виповнилось недавно. Просто по голосу виглядає як 15-16.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): *Тиць*, *Тиць*

5. Дата походження: 06.04.2023

P.S Alexandr Volkov прохання дивитися більше за Адміністраторами, так як уже видно що сталося з Владиславом Крутовим.
Ахахахаха, Арсен, ти хочеш злити нормального адміна, за те, що він тебе зняв з сапорта, бо т. був адміном на іншому проєкті!!! Сам вигий! Ти це признай!!

Old_2022

Старый Форумщик
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
196
Реакції
45
Бали
31

Old_2022

Старый Форумщик
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
196
Реакції
45
Бали
31
Добре, але ті люди не вказують що їм 13, вони пишуть що їм більше. Згідний якщо людина напише що їй 13, але по факту якщо людина напише що їй більше чим є, це бан 31 день.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Добре, але ті люди не вказують що їм 13, вони пишуть що їм більше. Згідний якщо людина напише що їй 13, але по факту якщо людина напише що їй більше чим є, це бан 31 день.
Я гадаю, мені вирішувати видавати йому бан чи ні. Адміністратори які в нас є наразі проходили перевірку.

Old_2022

Старый Форумщик
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
196
Реакції
45
Бали
31
Я гадаю, мені вирішувати видавати йому бан чи ні. Адміністратори які в нас є наразі проходили перевірку.
Також, видно як Максим Франко написав що це приватне відео, але на фрапсі видно що це не приватне відео. Обман Адміністрації, блокування акаунту на 31 день + це Адміністратор 03 серверу.

Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Також, видно як Максим Франко написав що це приватне відео, але на фрапсі видно що це не приватне відео. Обман Адміністрації, блокування акаунту на 31 день + це Адміністратор 03 серверу.
Вітаю, я б навашому місці не осуждав людей за це, так як ви самі обманювали неоднократно адміністрацію(На рахунок віку також), у вас мульті аккаунти на форумі, що заборонено правилами, вам 12 років! Як ви були на сапортці?? Ви не ГА і навіть не звичайний адмін, яке у вас є право щось казати ГА по цій темі?
Якщо адміністратор не обманював на рахунок свого віку, ви готові понести покарання за введення адміністрації в оману?
Спокійно очікуйте відповіді керівника!

Alexandr Volk

Гість
Мало доказів, не видно в якому каналі він показує демонстрацію екрану в приватному чи загальному.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі