Відмовлено Bad Cop Артем Неходінко УЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Неходінкo

Східна Україна | Заст.Директора ЗМІ
Реєстрування
3 Лип 2023
Дописи
95
Реакції
133
Бали
88
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Глава 1. Дитинство

Я народився в родині, де залізниця завжди була поруч. Мій батько працював черговим на переїзді, а мама — касиркою на вокзалі. З дитячих років я засинав під гуркіт тепловозів і прокидався від свистка пасажирських поїздів. У дворі я не грався з машинками, а малював рейки і поїзди, придумував свої маршрути та мріяв одного дня стати залізничником.

Глава 2. Перші мрії

Ще у школі мене захоплювала фізика, географія та все, що було пов’язане з рухом поїздів. У зошитах я креслив схеми станцій, складав уявні графіки руху та мріяв про далекі подорожі. Однокласники сміялися, а я казав: «Ось побачите, я колись працюватиму на залізниці».

Глава 3. Навчання

Після дев’ятого класу я вступив до залізничного технікуму на спеціальність «Організація перевезень і управління рухом». Навчання було нелегким: багато технічних предметів, практичні виїзди на станції, перші знайомства з дисципліною служби. Але кожен день підтверджував — я на правильному шляху.

Глава 4. Перша практика

Свою першу практику я проходив на невеликій станції. Мене поставили помічником чергового по руху. Я вперше відчув відповідальність за кожен сигнал, за кожен пропущений потяг. Навіть дрібна помилка могла зупинити рух на годину. Там я зрозумів головне правило залізничника — дисципліна та точність понад усе.

Глава 5. Початок кар’єри

Після навчання я отримав роботу черговим по станції. Це була важка і водночас цікава робота: нічні зміни, постійна напруга, але й величезна гордість, коли через твою зміну проходили десятки поїздів і все працювало як годинник. Я відчував, що поступово наближаюсь до своєї мрії.

Глава 6. Виклики та труднощі

Життя залізничника не просте. Були аварійні ситуації, несправності, людський фактор. Одного разу через сильний сніг рух майже зупинився, і ми працювали цілодобово, відновлюючи колію. Саме тоді я зрозумів, що залізниця — це не просто робота, це служба, якій віддаєш серце.

Глава 7. Кар’єрний ріст

З роками мене помітили керівники. Мені доручали складні зміни, відповідальні ділянки. Я став старшим черговим, а згодом — диспетчером. Ця робота дала мені розуміння масштабів: керувати не однією станцією, а цілою ділянкою, координувати рух десятків потягів, відповідати за безпеку сотень людей.

Глава 8. Призначення

Завдяки досвіду і наполегливості мене призначили заступником начальника депо. Це вже була не просто операційна робота, а справжнє управління: організація кадрів, контроль за технікою, стратегічне планування. Я відчував величезну відповідальність, але водночас — і гордість, що здійснив свою дитячу мрію.

Глава 9. Часи реформ

Коли почалися реформи та зміни в Укрзалізниці, роботи стало ще більше. Ми переходили на нові стандарти, боролися з бюрократією, намагалися покращити сервіс. Не завжди все виходило, але я знав, що залізниця — це серце України, і без неї країна не зможе рухатися вперед.

Глава 10. Особисте життя

Попри роботу, я ніколи не забував про сім’ю. Моя дружина завжди підтримувала мене, а діти пишалися тим, що їхній батько працює на залізниці. Я намагався показати їм, що навіть у найскладнішій професії можна знайти сенс і гордість.

Глава 11. Випробування

Війна та економічні труднощі стали серйозним викликом. Але саме залізниця завжди залишалася опорою: ми евакуювали людей, возили гуманітарні вантажі, працювали під обстрілами. Я бачив, як мої колеги ризикують життям, і це ще більше зміцнило мою віру в нашу справу.

Глава 12. Майбутнє

Сьогодні я працюю заступником начальника Укрзалізниці. Це шлях, який почався з дитячих мрій, і я пройшов його завдяки праці, дисципліні та вірності своїй справі. Я вірю, що залізниця залишиться символом надійності, і сподіваюся передати цей дух наступним поколінням.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Артур Алабаєв

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
358
Реакції
93
Бали
73
Вітаю
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу біографію виношу вердикт:
Біографія має сягати обсягу не менш ніж 5000 символів(без пропусків).

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі