Відмовлено Bad/Cop Денис Строгій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тайлер Налівной

Свободный человек
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
125
Реакції
168
Бали
88

Народився я у прекрасному місті Харків, яке стало для мене не лише рідним домом, але й справжнім джерелом натхнення. Це місто з багатою історією, культурою, і як кажуть, з душею. Мої батьки – люди надзвичайно працьовиті. Батько займається [тут можна додати професію батька або захоплення], а мама працює [тут можна вказати сферу діяльності або хобі мами]. З раннього дитинства вони привчали мене до відповідальності, підтримували у всіх починаннях і завжди підбадьорювали, навіть коли щось не вдавалося.

Початок мого навчального шляху відбувся у місцевій школі, де я почав відкривати для себе захопливий світ знань. Перші роки навчання були сповнені нових відкриттів і знайомств із друзями, які залишилися зі мною до сьогодні. Моїм улюбленим предметом одразу стала [вкажіть предмет, що вам подобається, наприклад, "математика" чи "історія"], і я вже тоді зрозумів, що цей предмет відіграватиме важливу роль у моєму житті.

З часом, окрім навчання, у мене з’явилися інші захоплення. Я з великим задоволенням займаюся [тут вкажіть хобі або спорт, яким ви цікавитеся, наприклад, "футболом" або "грою на гітарі"]. Це заняття стало не лише моїм способом відпочити від навчання, але й важливою частиною мого самовираження. Також у мене є [вкажіть інші інтереси, наприклад, читання книг, програмування, мистецтво], які допомагають мені краще зрозуміти себе і світ навколо.

Зараз я навчаюся в 10-му класі і відчуваю, що поступово переходжу до більшої відповідальності за своє майбутнє. Навчання стало більш серйозним, предмети – більш поглибленими, але я відчуваю, що це лише на краще. Кожен день приносить нові виклики, які допомагають мені розвиватися і ставати сильнішим. Зокрема, мене захоплює [вкажіть ще один предмет або тему, що вас цікавить], і я відчуваю, що в цій сфері я можу досягти великих успіхів.

Життя у школі – це не лише навчання. Це й друзі, з якими ми разом проводимо час, разом вирішуємо задачі і підтримуємо один одного. Мої друзі – це особливі люди, на яких я можу покластися. Разом ми маємо безліч спільних інтересів, граємо в [вкажіть гру або вид активності] і навіть маємо свої маленькі пригоди. Ми підтримуємо одне одного і ділимося мріями про майбутнє.

Як і багато моїх однолітків, я починаю серйозно замислюватися над тим, ким хочу стати у майбутньому. Моя мрія – це [вкажіть бажану професію або сферу діяльності]. Я захоплююся цією професією, тому що вона дозволяє [вкажіть, що саме приваблює у вибраній сфері, наприклад, "допомагати іншим", "створювати щось нове", "подорожувати"]. Для досягнення цієї мети я докладаю багато зусиль у навчанні і планую вступити до [вкажіть університет або інститут, про який мрієте].

Окрім навчання, я прагну зробити щось корисне для громади і суспільства. Час від часу я беру участь у волонтерських проєктах. Наприклад, нещодавно ми з друзями [розкажіть про досвід волонтерства, якщо він був, або про участь у шкільних проєктах]. Це дає відчуття, що навіть у такому віці ми можемо зробити світ трохи кращим.

Коли я думаю про майбутнє, мені хочеться побачити себе у світі, де я вже реалізував свої мрії. Через кілька років я планую [вкажіть конкретні плани, які хотіли б реалізувати, наприклад, "подорожувати", "працювати у відомій компанії", "займатися улюбленою справою"]. Звісно, попереду ще багато кроків, але я впевнений, що зможу досягти своїх цілей завдяки наполегливості і праці.

У мене є велике бажання зробити щось важливе для суспільства. Я переконаний, що кожна людина може змінити світ на краще, і я мрію залишити свій слід у майбутньому. Мені хочеться зробити щось значуще у своїй сфері, щоб допомагати іншим і, можливо, навіть надихати наступні покоління.

Життя в Харкові, підтримка сім’ї, чудові друзі і цікаве навчання – усе це допомагає мені рухатися вперед до своїх цілей. Я вдячний усім, хто підтримує мене на цьому шляху, і з нетерпінням чекаю на майбутні пригоди і досягнення.

Влад Ампер

Адімінстратор | 03 серверу
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
378
Реакції
80
Бали
73
Вітаю Шановний Гравець!
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 5000 символів(без пропусків).

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі