Відмовлено Bad Cop / Дмитро Кунчик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Лис 2023
Дописи
44
Реакції
14
Бали
11
Розділ 1: Ім*я Дмитро Максимович Кунчик мав дуже хороших батьків імя батька Максим Кунчик. Мати: Наталія Кунчик. Дмитро Кунчик дуже добре спілкувався зі своїми батьками, ніколи не сварився з ними.Його сім*я була достатно забеспечина. Мали хороший будинок у центрі міста,мали 2 автомобіля іномарки.Батько був власником великої компанії,Мама працювала на Батька.

Розділ 2: Дитинство.
Дмитро Кунчик народився 03/03/2000 році у м.Харків. Дмитра записали у садок він там пробув свої 2 роки. Та познайомився з такими людьми які підтримували його все життя, допомагали йому у складних ситуаціях, у них ніколи не було конфліктів, ходили разом на прогулянки, спілкувалися, грали у комп*ютерні ігри.Але Дмитро ніколи не любив спати у садку завжди бешкетував,не полюбляв їсти.Отак пройшло дитинство Дмитра.

Розділ 3: Юність: Дмитро пішов у школу у 6 років. Був відміником,завжди робив домашнє завдання.Він дуже сильно полюбляв 1 придмент у школі під назвою Матиматика. Дмитро ходив на гурток з малювання.Там він познайомився з Стасюком Максимом. Вони разом ходили у кіно, на прогулянки.Але нажаль Максим переїхав у інше місто.Дмитро дуже засмутився але Діма мав сильний дух і ніколи не здавався він почав продавати свої малюнки та назбирав не вилику суму грошей яку поклав на депозит, через батька.Настав 10 клас.... Там Дмитро Знайшов своє кохання її ім*я Анна вони разом ходили у парк,спілкувалися дуже довгій час Дмитро був дуже хорошим чоловіком але почалась війна.... він знову втратив все що у нього було.... Пройшов деякій час Дмитро закінчив школу але у університет він не пішов. Так закінчилась Юність Дмитра.

Розділ 4: Доросле життя Нажаль батьки Дмитра померли.... У аварійній ситуації. Але Дмитро переїхав у інакше місто і пабачив свого старого друга Стасюка Максима він був з ще 1 хлопцьом його ім*я Максим Наливайко. Дмитро підійшов до них Стасюк познайомив Дмитра з Наливайком.Вони дружили довгій час. Пройшло 2 роки.... 3 хлопцям виповнилося 18 років воні пішли до ЗСУ там вони пробули деякій час але Наливайко та Дмитро вирішили перевистися до НПУ.Д.

Розділ 5: Теперешній час: Дмитро працює у НПУ має маленьку зарплат. Все що було у його батьків було знищено на превеликій жаль.Але не все так погано зара Дмитро має хороших друзів, має роботу. На даний моменти йому 24 роки скоро день народження хоче зайняти хорошу посаду у НПУ.Отак закінчилась моя історія....

з повагою Д.К

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі