Зачинено Bad Cop | Макар Дніпровський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макрон Дніпровський ♔

Полковник СБУ | Чорноморський Край
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
220
Реакції
99
Бали
48
Ім’я Прізвище: Макар Дніпровський
Стать: Чоловіча
Національність: Українець
Вік: 23 роки
Дата і місце народження: 20.02.2001, схід України

Сім'я:
Мій батько — підполковник СБУ у відставці. Людина старої школи, без ілюзій і без сантимента. Він з дитинства вбив мені в голову просту істину: система не любить слабких і не поважає наївних. Або ти контролюєш — або тебе зжирають.
Мати — працівник ДСНС. Вона щодня бачила смерть, страх і хаос, але ніколи не виносила це додому. Саме від неї я навчився працювати холодно й без паніки. У нашій родині не було розмов про «справедливість» — була лише відповідальність і результат.

Місце поточного проживання:
Україна, Дніпро. Живу там, де зручно керувати процесами, тримати зв’язки й швидко реагувати на проблеми. Дім для мене — це точка відновлення, а не місце для сентиментів.

Опис зовнішності:
Я спортивної статури, завжди у формі. Зовнішній вигляд охайний, стриманий, без зайвого пафосу. Я можу виглядати як звичайний службовець, але люди швидко розуміють, що зі мною краще не гратися. Погляд холодний, спокійний. Я не підвищую голос — мені це не потрібно.

Особливості характеру:
Я цинічний, холоднокровний і прямолінійний. Не вірю в казки про чесну систему й чисті руки. Вірю в контроль, страх і важелі впливу. Я вмію чекати, тиснути й ламати тоді, коли це потрібно. Якщо для результату доводиться перейти межу — я переходжу. Мені не потрібне схвалення, мені потрібен порядок. Хтось назве це жорсткістю — мені байдуже. Я називаю це ефективністю.

Дитинство:
Я виріс на сході України, де дуже рано розумієш, що закон — це папір, а влада — це конкретні люди. З дитинства мене тягнуло до СБУ. Не через форму чи статус — мене цікавив вплив. Мене цікавило, хто реально вирішує, а не хто красиво говорить. Я мріяв стати високопосадовцем, людиною, яка не питає дозволу, а віддає накази. Уже тоді я знав: якщо ти м’який — тебе зламають, якщо *********************************** — використають.

Юність та доросле життя:
У СБУ я не потрапив. Причини — система, папери, політика. Хтось би зламався. Я — ні. Я пішов у Національну поліцію України.
Там швидко стало зрозуміло: чесні тут довго не тримаються, а ті, хто думає — виживають. Я вчився працювати з тиском, з брудом, з людьми, які розуміють тільки силу. Я не боявся брати на себе відповідальність і робити те, від чого інші відмовлялися.
Крок за кроком я піднімався. Не через посмішки, а через результат. Справи закривалися, люди слухали, накази виконувалися. Так я отримав звання майора поліції. Я зрозумів головне: закон — це інструмент. Умієш користуватися — ти зверху. Не вмієш — тебе зітруть.

Теперішній час:
Зараз я — керівник Головного слідчого управління. Я не граюся в хорошого копа. Моє завдання — щоб система працювала так, як потрібно мені.
Я прикриваю своїх, якщо вони приносять результат. Я ламаю чужих, якщо вони заважають. Я не люблю шум і публічність — я люблю контроль. Якщо проблему можна вирішити швидко і жорстко, я вирішу її саме так. Мораль? Нехай її читають ті, хто не відповідає за наслідки.
Я знаю, що про мене говорять. Мені начхати. Поки система тримається — я на своєму місці.

Хобі:
Тачки, стрільба, фізична підготовка. Все, що дає адреналін, тримає голову холодною і тіло готовим.​

Назар Дилер

Адміністратор | Центральна Україна | 01
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
501
Реакції
124
Бали
88
Відповідь була надана тут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі