Відмовлено Bad Cop|Матвєй Тривер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мстислав Метаморфос

Кошовий Отаман
Реєстрування
10 Лип 2024
Дописи
5
Реакції
6
Бали
8
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):Тривер Матвєй Віталіович
Стать:Чоловіча
Мати – Юля Тривер
Батько –Віталій Тривер
Брат-Нікіта Тривер
Зріст та вага: 180см / 73.3кг
Дата народження:27/05/2000
Вік:24 роки
Місце народження:Житомир
Національність:Українець
Місце проживання:Київ
Захоплення:Баскетбол
Сімейний стан: Не Одружений
Статура:Високий Підкачаний Брюнет
Колір очей:Сірий
Зачіска:Напівбокс
Відмітні знаки:Відсутні

Дитинство Матвєя
Матвєй родився у 2000 році 27 травня його маму звати Юля а тата Віталій а брата Нікіта він старше його на цілих 6 років. Ще з дитинства Матвєй захоплювався роботою поліцейских та інших держ.структур.Коли йому стукнуло 4 рочки батьки вирішили водити його в садок так як вони не встигали проводити з ним час в день а його брат йшов в 4 клас.Матвєй був дуже активною дитиною також дружелюбним та здружився майже зі всіма з групи в садочку.Матвєй пробував збіжати з садочку коли було 4.5 з думкою "Друзі казали що так пробували і я попробую". Матвєю вже було 5.5 років як він вже знав майже весь алфавіт та вмів складати швидко пазли та вирішити пару математичних прикладів.А його брат швидше читав в класі йому навіть як нагорода в швидко читанні дали книгу.Брат Матвєя мав великий словарний запас.

Навчальний рік
Ось Матвєю вже 6 років і він пішов в перший клас.Коли він був в першом класі здружився майже зі всіма.Ось наступив той самий день всі не поважали одного хлопчину він був тихим та з хворобою "Аутизм" але Матвєй вирішив перетягнути всю увагу з нього на себе і в нього вийшло але коли він захистив його багато друзів перестали з ним спілкуватись вважали його не таким як усі. Але 3 друга залишились з ним спілкуватись вони 4 допомогали завжди тому хлопчику(Андрію) але після 5 класу його вже ніхто не чув та не бачив.. Також Матвєй цікавився паркуром та руфінгом. Матвєй у 13 років побував вперше на ЧАЕС де і вперше спробував бути руфером. Коли стукнуло 15 років він вже був майстром в цьому ділі завжди літом не сидів в дома а лазив з хлопцями аж раптом вони лазючи по очєрєдной закинутой будівлі вони побачили кинутого малого дитя.. вони почали розбиратись поїхали з ним у віділок НПУ там все дуже довго розбиралось навіть дійшло що у батьків позбавили батьківських прав а хлопці були як свідки.

Юність
Ось йому стукнуло 18 років отримав він повістку пройшов мед.комісію на годного до служби але спочатку він був в академії де трохи по блату скоротив навчання.Його брат був інструктором тому дуже сильно допоміг скоротати навчання.Він приступив вже до служби скоротишви з допомогою Старшого Брата собі 2 роки навчання.Пройшло 2 роки служби він вже став на поважну посаду Капітана ЗСУ.А його брат став на посаду полковника. ось Матвєй і його брат відправились на полігон з ОС. Вони стрілялись й якийсь *********************************** вистрілив мому брату в живіт але я не розгледів потім побачивши на тілі вистріл був саме туди.. я одразу побіг брати рацію викликати МОЗ але той прострелив його спинний мозок тобто пуля була спрямована між груд саме в спинний мозок. МОЗ було вже пізно викликати Матвєй побіг до його кента полковника просити щось зробити з цим. Зробили КОД-5 при всіх ту людину звільнили та відкрили на неї кримінальну справу. Наступним днем я почув на КОД-5 що відкриті заявкі до співбесіди на звання майора ось він захтів подати.Матвєй успішно пройшов він дуже зрадів після почав приступати до служби Українському Народу.Матвєй був дуже активним майором в сфері тренувань,лекції тощо. Йому подобалось бути на цьой посаді. Ось йому стукнуло 23 роки він вирішив далі йти по кар'єрній лінії перевестись кудись наприклад і йому дуже повезло як раз до ЗСУ приїхали з агітацією НПУ К вони запропонували йому такі гарні умови що він захтів себе відчути як його бути поліцейским але був великий мінус у нього мінусувались 3 звання але йому було всеодно його мрія з дитинства збувається тому він перевівся до НПУ К з радістю але ось був ще один великий мінус його друг майор не хтів туди йти він наполіг на тому щоб чекали другой агітації але Матвєй заради мрії піде на все навіть якщо то коштуватиме дружбі або життям але той його друг був давній та розірвати з ним контакти не хтів він. Ось підійшов момент де питають хто хоче перевестися Матвєй все таки наполіг того друга що "Давай переведемось треба розвиватись далі що нам тут сидіти в ЗСУ ми тут тільки возимо БК тай усе а там ми вперше проведемо процесуальні дії більше можливостей" й той друг вже погодився.

Служба в НПУ К
1 хвилину тому вони були майорами ЗСУ зараз вони стали лейтенантами НПУ К одразу після переведення вони поїхали у патруль паралельно вони читали та намагались вивчити Статут НПУ . Ось їхні перші процесуальні дії людина проїхала на червоний колір світлофору вони дають сигнал мегафону але та ігнорює 2 раз дають теж самий ігнор дають останнє попередження але людина навіть розігналась та не побачила попереду себе стовб тай врізалась Матвєй та його друг Саня незнали що робити але першим ділом викликали МОЗ потім викликали ст лейтенанта щоб допоміг розібратись в цій ситуації все звісно обійшлось в перший раз гладко однак для них це був ще той стресс. Наступив 2 день служби в НПУ К сьогодні вони вже будуть старшими лейтенантами так як весь день пахали ради цього звання вони відправились у патруль троя щоб не було як в тій ситуації знов зупиняють порушника за дивне водіння водій зупинився на перший сигнал Матвєя якось перемкнуло і він різко згадав ту ситуацію з ЗСУ і Матвєй думав чи то він чи не він. Ми перевірили його та у нього була давня кримінальна справа ми його відвезли до віділку опинилось що той бродяга заблудився коли відкрили криміналку на нього він не хтів ніде світитись тілом та обличчям він тільки старався красти не помітно але потім дійшло до того що він вкрав автівку найшов наркотичні засоби та закинувся ними і почав ганяти не адекватно по місту. Ми його відвезли до суду показали його данні суд сказав що ця справа вже застаріла та давно закрита. Але ми не засмучувались бо вже були старшими лейтенантами. Ми дуже готувались до моменту переатестації на капітана. Як вдруг на переатестації у мене спитали: "Як тобі йдея стати Bad Cope?" я спочатку не зрозумів що це але потім поцікавився питаннями по типу: а як на нього стати, які можливості він має, як він відлічається від звичайних Cope. Все звісно мені розповіли також я здав переатестацію ідеально на капітана та почав замислюватись над цим "Може справді спробувати стати ним?" запитувався я у себе вечором.На слідуючий день я просинаюсь та бачу 50 пропущених від Сані передзвонюю а мені відповідає лікар з МОЗ кажучи: "Вітаю Пане я лікар-хірург МОЗ М. Києва нажаль ваш друг розбився під час патруля але прохожі вчасно повідомили у МОЗ тому є шанс що він виживе. Гарного дня" я від шоку забув все..

Теперішній Час
Зараз Матвєй став капітаном НПУ К йому 24 роки у нього є квартира середнього класу також він завів собі кота породи "Мейн-кун" назвав його "Том" бо він був трохи сіро-чорний.Також Матвєй купив собі машину Volkswagen Pasat. Його друг Саня помер бо не переніс важку операцію було дуже важке поранення спинного мозгу та головного мозгу нажаль таке трапляється.Матвєй дуже сильно допомогав сім'ї Сані коли тільки дізнався що він помер він встиг одружитись живучи на землі. Матвєй розумів як це втратити рідну людину бо втратив найріднішу а саме брата..

Марія Міллерс

Ст.А |Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
1,417
Реакції
4,367
Бали
213
Вітаю,шановний гравець!
До кожної можливості має бути РП ситуація, через що Ви почали так робити.
У вас я цього не побачила
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі