Олександр Кубарів
З-L СБУ-Д
- Реєстрування
- 21 Вер 2022
- Дописи
- 49
- Реакції
- 39
- Бали
- 18
Народження:Шевчук Олександер народився в місті Київ в заможній сім'ї. Батько працював нотаріусом, мати працювала медсестрою в лікарні
В 7 років Олександер пішов в перший клас навчався на перший погляд задовільно. Вже в класі 9 він почав бешкетувати, то покурить, то поб'ється і кожен раз визивали батьків в школу.
В зимку сім'я поїхала на день народження до знайомих, по дорозі вони попали в ДТП "по новинах говорять що жінка та чоловік померли на місці дитина років 10 отримала тяжкі тілесні ушкодження повідомляють лікарі" Олександра врятувала але він мав проблеми з пам'ятю. Рідних в нього більше не було його відали в Детский дім, він там навчався погано.
Юність:
В років 14 в Олександра не вистачало грошей він почав красти грощі в викладачів, але цього ніхто не замічав. Викладачі почали замічати що пропадають гроші і спеціально поставили велику суму грошей на видному місці. Олександер їх замітив і вкрав ці кошти і попався на гарячому, викладачі його покарали. Він вирішив втікти з детского дома. Після побігу, на гарячу лінію 102 поступив дзвінок про те що зникла дитина виховатильнеці почали шукати його по всьому місту після чого його знайшли на кладоаищі в батьків "він плакав та казав я в мене все буде не переживайте його повернули в детский дом. Олесандру виповнилось 18 років і його випустили держава надала квартиру та роботу. Він поступив в Технікум, він там став авторітетом та держав всіх в своїх руках і вимагав гроші за те, щоб він їз не чіпав в протязі дня, хто відмовлявся платити гроші він їх ізбивав та ставив на щотчик і давав час щоб відати гроші, почав займатись з покупкою та продажом наркотиків найшов собі партнерів які йому допомогли в цьому розкручуватись платив раз в місяць поліцейським, щоб його не чіпали.
Доросле життя: Олександр переїхав в нове місто Харків він підробляв офіціантом в ресторані і получав не велику зарплату, на життя йому не хватало цих коштів. Він вирішив повернутись за старе та пограбувати ювелірний магазин навпроти його дому, він пограбував ювелірний магазин після чого в нього появились і кошти на життя і на машину про яку, він так давно мріяв. Через пів року приїхала поліція до нього і заарештували його, завезли в ГУ НПУ м.Харків йому пощастило з поліцейським, він придложив таке"ти мені даєш 200 000 грн і відаєш всі цінності які забрав в магазини" Сашко зразу погодився адже хотів уникнути кримінальної відповідальності. Тепер в нього не просто не було грошей а щей борг в 200 000 грн. Потім він почав шукати собі кришу щоб робити якісь махінації, після чого він договорився з працівником поліції, що той буде робити розбій на осіб, грабувати,та продавати на чорному ринку, а працівник НПУ буде його прикриват, долю ділили 50 на 50 потім він вирішив що ділитись з ні ким не хоче. Олександер вирішив покамість припинити свою незакону діяльність. Пішов в академію НПУ навчався він добре, на 2 курсі, йому придложили піти в академію СБУ, Олександер вирішив що це доволі непогана пропозиція, адже це більше влади буде в руках в Олександра. Він закінчив академію СБУ з відзнакою він захотів звання собі повище чим лейтенант, він заплатив хабар генералу СБУ, через тиждень підготували наказ про підвищення і підвищили його підполковника.
Теперішнє:Олександер найшов дівчину згодом одружився в них через рік народилась дівчинка, і йому якось потрібно забезпечувати сім'ю і Олександер змушений брати взятки, випускати людей з в'язниці продавати кримінальні проваджння, та кришувати ОПГ і получає певний дохід від цього, і недавно Накрив велику партію збуту наркотиків де непогано заробив на них, з цих грошей купив собі машину про яку мріяв і хоче ще купити пару машин про які він так давно мріє.олександру подобається його робота, іноді він приїжає до батьків на кладовище з жінкою та донькою і говорить іноді їм я тепер маю все не переживайте
Останнє редагування: