Відмовлено Bad Cop Саня Куций

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лют 2024
Дописи
55
Реакції
18
Бали
23
Адреса
sasa_kutcij
Дитинство

Сашко Куций народився 09.09.2000 року в Україні в місті Жмеринка. мого батька звати Павел, а мати Людмила. коли мені виповнилося 6 років нашій родині потрібно було переїхати в друге село Маньківці. В новому селі мої батьки не могли найти роботу. Але ж мати почала підробляти вихователем в санаторії . Через те, що батько тривалий час неміг знайти роботу нам ледь вистачало 6000 тисяч гривень які заробляла мати . Згодом в мене почались проблеми в житті, , а саме з оцінками в школі . З друзями в мене завжди було все добре мене завжди кликали на футбол який ми грали в школі після кожної гри мені все більше подобався футбол.

завантаження.jpg

Шкільні роки

Я вчився у середньо освітній школі де не могли дати нормальної освіти. Але там в мене зявмлося багато друзів і через це в школі в мене ніколи небуло булінгу . Зі мною говорили дівчата, хлопці мене завжди кликали на дискотеку більярд та футбол де ми всі дружньо веселилися. минали роки я випустився з школи та потрібно було поступати до наступних навчальних закладів я вирішив іти в Будівельний ліцей де з друзями в мене трапилися проблеми. А точніше в мене іх практично небуло.

завантаження (1).jpg

Студентські роки

01.09.2010 почався 1 курс де я і почав шукати друзів. Я продовжував отримувати освіту і підробляти на місцевому будівництві. Моя мати продовжувала працювати в санаторії батько нарешті знайшов роботу де потрібні були трактористи. І нарешті закінчив навчання в Будівельному ліцеї та 21.05.2014 році я вирішив йти в академію поліції де і отримав званя Старшого Лийтенанта.

завантаження (2).jpg

Доросле життя

Я вирішив проводити це життя не сам вирішив знайти собі дівчину. А коло Став вже чоловіком я почав заробляти самостійно, а саме пішов до НПУ.арькова де мене підвищили до звання Старшого Лийтенанта . Після року роботи в Поліції прийшов новий генерал, який почав активно перевіряти фізо в усіх бійців майже всі мали хорошу форсу та здали фізо а деяким прийшлося покинути ряди НПУ. Я здав все на відміно і Генерал меде дуже хвалив але я навідь недогадувався що попереду перездача всього що я здавав на акзамені в академії поліції а саме Статут закони статі, і так далі, Але з цим я ледве а леж справився та залишився в рядах НПУ.

images.jpg

Наші дні

Зараз працюю у лавах ДКВС. Займаю посаду Капітана. Моя остання мета це Генерал,найвища посада про яку я мрію.
Для цієї мрії я продовжую працювати не покладаючи рук,підвищую знання, допомагаю колегам і багато іншого...
А також не забуває про шлях здобування грошей для того щоб забезбечити свою сім'ю. Він розуміє що це погана справа але приходе до таких способів. Він вважає що він робе кращим світ але це зовсім друга історія

Владислав Черевач

Центральна Україна
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
451
Реакції
277
Бали
123
Недостатня кількість символів та велика кількість граматичних помилок.
Відхилено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі