Відмовлено Bad Cop/Gov | Саша Черних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Мерфі

Шановний гравець
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
69
Реакції
44
Бали
21
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Черних Саша Володимирович
Стать: Чоловіча
Мати - Катерина Черних
Батько - Володимир Черних
Зріст та вага: Зріст - 186 см; Вага - 69.7 кг
Дата народження: 05.10.1987
Вік: 36 років
Місце народження: Україна, Вільча Харківська Область Вовчанський район
Національність: Українець
Місце проживання: Харківська.обл
Захоплення: Волейбол
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Зелений
Зачіска: Коротка

Відмітні знаки: шрам на голові біля мокушки

Дитинство

Олександр Черних 01.05.2024 в місті Харків в Україні. Його батьки, Володимир Черних і Катерина Черних були простими людьми зі скромними можливостями. У сім'ї було Два сини, і Саша став Старшим сином . Дитинство Саши було далеко від безтурботного – він постійно ображався та цькувався у дворі свого будинку.

За роки дитинства ставлення оточуючих створило в нього складності в спілкуванні та формуванні дружніх відносин. Саша намагався відзначитися в чому-небудь, питався все налагодити, але це не завжди виходило через постійний тиск та вороже ставлення однолітків. Батьки, маючи молодшого сина, не завжди могли приділяти йому достатньо уваги та турботи.

Шкільні роки

У школі Саша намагався вчитися добре, та у його це вийшло, але це не завжди було легко. У 9-му класі його батьки вирішили переїхати в місто Харків , з надією на кращу долю для сім'ї. Проте нове оточення не було дружелюбним до Саши і його знову почали цькувати та принижувати. Він змушений був знову адаптуватися до нового середовища, шукати нових друзів та ставити перед собою завдання навчатися краще, щоб піднятися над негативними ситуаціями.
Роки після школи
Після закінчення 11 класів Саша пішов працювати, але часто конфліктував з начальством і змінював роботу. Він ставки на власний підхід та не завжди підкорявся корпоративним стандартам. По за роботою Саша доволі часто грабував людей...

Та йому це подобалася тому що його родина не мала великих грошей.

Студентські роки

Після деяких міркувань Саша вирішив вступити в місцевий університет,Імені Г.Сковороди надіючись на краще майбутнє. На початку все здавалося добре, але вже на 3 курсі він стикнувся з проблемами дисципліни та порушеннями правил університету. Це призвело до того, що його відрахували з університету. Ця подія стала великим розчаруванням для Саши і він почав шукати інший шлях для себе.

Служба в ЗСУ

Після відрахування з університету Саша вступив в Збройні Сили України. Служба в армії стала для нього новим викликом. Він пройшов тяжкий військовий шлях та протягом довгого часу служив. Однак його служба в армії завершилася гучним скандалом, і його звільнили з посади.
Тому що Сашу дуже сильно принижували в армії та йому це не сподобалася. Він відслужив свій срок та покинув ЗСУ.

Служба в НПУ

Після деяких міркувань Саша Черних міркує піти в НАВС Національної Поліції України и у місті Харків Він проявив високий рівень знань та навичок та успішно завершив навчання. Після академії його призначили на посаду Сержант. З часом він піднявся до звання лейтенант НПУ у місті Харків.

Сьогодні

На сьогоднішній день Саша Черних продовжує працювати в Національній Поліції України у місті Київ. Його служба в НПУ вимагає від нього високої відповідальності та вміння долати різні складнощі. Він відповідає за забезпечення безпеки в місті, боротьбу зі злочинністю та захист важливих об'єктів.Саша вже неодноразово опинявся в критичних ситуаціях, де від його рішень залежало життя та безпека багатьох громадян.Цей шлях Олександра був дуже тяжкий та не простий... Цей шлях ніс невдачі. Ніс гарні новини. Раніше він не мав нічого. А зараз має дуже гарну роботу на якій йому дуже подобається. Як казав сам Саша *було тяжко потім було легше,легше і я вже тут зараз я маю порядкове звання Капітан та я дуже вдячний лавам ЗСУ що вони надали мені такий опит ,хоч мені там і не подобалося. Якщо ви хочете добитися своєї мети то добивайтесь. Також не забудемо про НПУ. В НПУ мене навчили багато навчили наприклад:Субординація,Відповідальність до своєї роботи, Дбання не тільки про себе та і про інших людей,і багато іншого. Можу сказати що НПУ навчило мене всьому я вдячен*

Коля Крупа

Адміністратор| Східна Україна
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
336
Реакції
171
Бали
48
Вітаю,
Відмовлено
Причина:Після подачі минулої біографії не пройшло 24 години!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі