Відмовлено Bad Cop/Gov

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
52
Реакції
29
Бали
21
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Вишньовський Нікіта Олексійович
Стать: Чоловіча
Мати - Надія Вишньовська
Батько - Олексій Вишньовський
Зріст та вага: Зріст - 190 см; Вага - 80 кг.
Дата народження: 19.09.1999
Вік: 25 роки
Місце народження: Україна, Полтава
Національність: Українець
Місце проживання: м.Полтава
Захоплення: Спорт
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Коричневий
Зачіска: коротка довжинна волосся, світлого віттінку
Відмітні знаки: немає

Вступ​

Мене звати Нікіта Вишньовський, і я — той, кого тепер називають «поганим поліцейським». Але моє життя не завжди було таким. Щоб зрозуміти, як я опинився на цьому шляху, варто повернутися до мого дитинства та юності, подивитися, як з мрійливого хлопця, що прагнув справедливості, я перетворився на людину, яка втратила віру в закон і стала частиною корупційної системи, яку колись хотів змінити.

Усе починалося зі світлих мрій про служіння людям і бажання робити світ кращим. Але життя інколи змушує робити вибір, який суперечить нашим принципам, і поступово ці вибори формують людину зовсім іншу, ніж та, якою вона себе уявляла в молодості.

Ранні роки​

Я народився у 1999 році в маленькому містечку на заході України. Моя родина була звичайною робітничою. Мати, Надія Вишньовська, працювала вчителькою історії в місцевій школі. Вона завжди була для мене прикладом порядності й чесності. Освіта, яку вона вважала найвищою цінністю, відігравала велику роль у нашому домі. Вона постійно казала: «Знання — це сила, і вони відкривають усі двері». Мама мріяла, щоб я став або інженером, або вчителем, щоб, як і вона, робити щось важливе для суспільства.

Мій батько, Олексій Вишньовський, працював агрономом у колгоспі. Він був зовсім іншим, ніж мама, — не так цінував освіту, але вірив у важку працю і чесність. Батько завжди говорив, що головне — це бути людиною, яка дотримується своїх принципів. «Не зраджуй своїм переконанням, і ти завжди будеш спокійним у своїй душі», — казав він. Це були його ключові слова, і вони впливали на мене довгі роки.

Я був єдиною дитиною в сім’ї, тому мої батьки намагалися дати мені найкраще, що могли, навіть попри те, що ми ніколи не жили заможно. Вони виховували мене в дусі порядності й відповідальності. Мама навчала мене шанувати знання, а батько — не боятися тяжкої праці й завжди бути чесним.

Шкільні роки та спорт​

У школі я не був відмінником, але намагався вчитися добре, хоча найбільше мене захоплював спорт. Я був одержимий футболом. Футбол був моєю втечею від буденності й способом відчути свободу. Як тільки уроки закінчувалися, я з друзями йшов на шкільний стадіон, де ми могли грати до самого вечора. Для мене це був спосіб відчути радість і забути про всі проблеми. Я був талановитим гравцем, і мріяв стати професійним футболістом. Мій кумир — Андрій Шевченко, і я прагнув одного дня бути таким, як він.

Однак життя в маленькому містечку не давало можливостей для розвитку футбольної кар'єри. У нас не було футбольних шкіл або тренерів, які могли б допомогти реалізувати мій талант. Місцеві турніри й аматорські змагання були єдиними можливостями для мене. Я поступово зрозумів, що мої мрії про професійний спорт залишаться лише мріями. Це було важко прийняти, але я не міг змінити реальність.

Спорт для мене завжди залишався способом не лише підтримувати форму, але й розвивати дисципліну й характер. Тато підтримував мене в цьому захопленні, казав, що фізична витривалість допоможе мені в житті. Мама, хоча й інколи дорікала, що я більше займаюся спортом, ніж навчаюся, розуміла, що це допомагає мені.

Сімейні традиції та улюблена їжа​

Незважаючи на труднощі, наш дім завжди був наповнений теплом. Однією з найсвітліших частин мого дитинства були наші сімейні вечері, особливо недільні, коли мама готувала вареники з картоплею. Це була її улюблена страва, і кожної неділі наш стіл був наповнений домашньою їжею: варениками, борщем і дерунами. Ці моменти залишилися для мене найкращими спогадами про дитинство. Ми всі разом сідали за стіл, ділилися новинами й просто раділи моментам, проведеним разом.

Мама завжди намагалася створити затишок у домі, навіть коли фінансово було важко. Коли я виріс і переїхав до великого міста, ці спогади про сімейні вечері з варениками залишалися для мене символом дому. Навіть коли в житті наставали важкі часи, я завжди згадував цей смак і тепло, яке він дарував.

Переїзд у велике місто та вибір професії​

Коли я закінчив школу, переді мною постало питання: що далі? Багато моїх друзів виїжджали за кордон у пошуках роботи або навчання, але я вирішив залишитися вдома. Я не бачив себе в ролі вчителя або інженера, як того хотіла мама. Водночас, я не хотів виїжджати за кордон і покидати Україну.

Один вечір ми з батьком сиділи на веранді, і він сказав мені: «Чесна робота на благо країни — це шляхетна справа». Він мав на увазі службу в поліції. Я задумався про це і вирішив спробувати. Служба в поліції видавалася мені шляхом до того, щоб захищати людей і підтримувати порядок. Я завжди прагнув справедливості, і це був шанс зробити щось значуще.

Я подав документи до поліцейської академії та вступив. Це був новий етап у моєму житті, і я був сповнений ентузіазму. Батьки підтримували мене, особливо тато, який вірив, що я зможу зробити щось корисне для суспільства.

Навчання в академії​

Поліцейська академія була справжнім викликом. Ми вивчали не лише закони й правила роботи правоохоронців, але й проходили фізичну підготовку. Мій спортивний досвід допоміг мені справлятися з фізичними навантаженнями, а знання законів відкривали мені нові горизонти. Я вірив, що став частиною системи, яка буде боротися зі злочинністю й забезпечувати порядок у суспільстві.

Навчання тривало кілька років, і цей період був наповнений новими знаннями й викликами. Проте, ще під час навчання я почав помічати тріщини в системі. Деякі з моїх однокурсників уже тоді відкрито говорили про можливість отримувати вигоди через своє службове становище. Це мене дивувало й розчаровувало.

Але я залишався вірним своїм ідеалам. Після закінчення академії я отримав призначення працювати дільничним поліцейським у великому місті. Я був сповнений надій на те, що зможу зробити щось корисне для людей і суспільства.

Початок служби: зіткнення з реальністю​

Коли я почав працювати, все виглядало зовсім не так, як я собі уявляв. Робота в поліції виявилася дуже важкою й небезпечною. Моя зарплата була низькою, а умови роботи жахливими. Щодня я стикався з різними проблемами: дрібними правопорушеннями, хуліганами, а також із серйозною організованою злочинністю.

Моє начальство вимагало від мене результатів, але не забезпечувало нас ресурсами. Ми працювали без належної техніки й підтримки, і я почав розуміти, що система, в яку я потрапив, далека від тієї, яку мені обіцяли в академії. Я був у відчаї, адже мріяв про зовсім інше.

Перший хабар​

Корупція в поліції була поширеною. Я бачив, як мої колеги один за одним втягувалися в ці схеми. Спочатку мене це обурювало. Я не міг повірити, що вони так легко зраджують своїм обов'язкам і порушують закон. Але поступово я почав бачити, що в них є те, чого не мав я — достаток.

Моя зарплата була мізерною, і на неї я ледве міг дозволити собі жити у великому місті. Постійно бракувало грошей на оренду, їжу, і навіть допомагати батькам ставало дедалі важче. Я бачив, як мої колеги купували нові автомобілі й забезпечували свої сім'ї. У них не було фінансових проблем, і це почало впливати на мене.

Одного дня до мене підійшли місцеві підприємці з пропозицією «допомогти їм за невелику винагороду». Спочатку я відмовився, пам’ятаючи уроки батьків, але згодом, під тиском обставин, я здався. Я взяв свій перший хабар за те, щоб закрити очі на невелике порушення — незаконне будівництво.

Це був вирішальний момент. Я виправдовував себе тим, що ніхто не постраждає, і що це тільки один раз. Але одного разу виявилося замало.

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю.
1.14.1. Заголовок біографії повинен бути по такому зразку: Ім'я Фамілія | Біографія/Квента

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі