Відмовлено Bad Cop / NonRP дії співробітника НПУ(324)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стас Воултер

Новий гравець
Реєстрування
30 Лис 2024
Дописи
14
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Стас Воултер
2. Нікнейм порушника:Тонні Дніпровський
3. Назва організації порушника:НПУ К
4. Суть скарги:
Я їхав біля ТЦ «Республіки»,коли по мені без будь-яких зрозумілих для мене підстав відкрив вогонь гравець з іншого клану.Він стверджував,що між нашими кланами йде війна,хоча, наскільки мені відомо,він просто переплутав мене з гравцем схожого клану.

Поруч у цей момент перебували 3+ співробітники НПУ.Один із них, Тонні Дніпровський,попросив даного гравця припинити стрілянину.Після того,як я сів у автомобіль,співробітники НПУ також почали відкривати по мені вогонь,а вищезазначений гравець продовжив діяти разом із ними.При цьому його порушення, наскільки я бачив,залишилися без уваги.

Після цього мене затримали та доставили до каналізації.Там від мене почали вимагати хабар у розмірі 1 000 000 грн.Після моєї відмови співробітник додав мені велику кількість статей та доставив мене до ІТТ.

Також хочу звернути увагу на те, що під час затримання мені не представилися, не пояснили причину та підстави затримання і не зачитали Міранду. Тобто фактично мене затримали без належного пояснення причин та дотримання процедури.

Прошу адміністрацію детально розглянути дану ситуацію, перевірити дії співробітників НПУ,а також винести відповідний вердикт.

Окремо прошу розглянути питання щодо грошової компенсації за приблизно 1 годину 30 хвилин ігрового часу, який я втратив через це затримання

П.С. На жаль, у мене немає фрапсу даної ситуації, оскільки я не очікував, що зі мною станеться подібне. У зв'язку з цим прошу адміністрацію перевірити відеофіксацію (боді-камеру) співробітника НПУ, який брав участь у моєму затриманні, оскільки на ній має бути повністю зафіксована вся ситуація від початку до кінця.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):https://postimg.cc/gallery/PNKpqFM
6. Дата порушення: 20.08.2026

Кирило Моррисон

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
146
Реакції
43
Бали
73
Вітаю!

Переподайте скаргу, надавши повну відео-фіксацію ситуації з вашої сторони!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі